Jogička senzacija Joan Hyman po prvi put u Hrvatskoj

U sklopu svoje europske turneje, poznata američka učiteljica Ashtanga i Iyengar yoge dolazi u Hrvatsku od 06. do 07.10.2018. godine. Dvodnevna vikend radionica održat će se u Puli (Istra) u Surya centru – centru pozitivne energije te ćete na njoj dobiti jedinstvenu mogućnost produbljivanja vlastite jogičke prakse uz pomoć vrhunske učiteljice s više od dvadeset godina iskustva u održavanju radionica, treninga i retreata diljem svijeta.

Ako se trenutno nalazite u rutini i imate osjećaj da stagnirate u svom napretku, praksa s Joan bit će pravo osvježenje za vas i pravi izvor inspiracije jer je vježbanje s Joan jedinstveno iskustvo zbog njezinih direktnih instrukcija te njezine intuitivnosti koja proizlazi iz godina fokusiranog istraživanja i podučavanja Ashtanga i Iyengar yoge. Joan će vam pomoći da na njezinim satovima iskoristite prekrasnu energiju ove drevne metode samorazvoja. Zahvaljujući rijetkoj kombinaciji mirnog i odanog pomiješanog s divljim avanturističkim duhom praksa s Joan oslobađa i zabavlja.

Neovisno o tome jeste li tek početnik ili ste učitelj joge koji svakodnevno prakticira yogu vikend s Joan Hyman početkom listopada jedinstvena je prilika koju nećete uskoro moći dobiti.
Joan je autentična, suvremena jogina koja živi u skladu s onim što predaje. Njezina ljubav i predanost pojavljuju se u njezinoj praksi i tijekom prenošenja znanja. Ona je posvećena ostvarivanju punog potencijala svojih studenata i usklađena s istinskim učenjima jogičke tradicije. Njezino otvoreno srce i unutarnji duh saveznici su u prenošenju znanja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku jer Joan dolazi u Hrvatsku samo jednom, a prijavite li se do 25.5. 2018. ostvarujete EARY BIRD cijenu koja je 20% niža od redovne cijene! Za više informacija kliknite ovdje.

Raspored:

Joan Hyman joga 1SUBOTA (6.10.)
09:00 - 12:00h - Unlocking the Psoas
(Yoga za otpuštanje napetosti u slabinskom mišiću - mišiću duše)

14:00 - 17:00h - Understand the Shoulder Girdle through Asana
(Yoga za otpuštanje napetosti u vratu i ramenima, te produbljivanje znanja u praksi kako bi zaštitili ramena)

NEDJELJA (7.10.)

09:00 - 12:00 - Finding Your Wheels
(Yoga za jačanje kralježnice i kralježaka)

14:00 - 17:00
Meditacija i Pranayama