Wu Wei recovery na Pagu

Recovery - oporavak, obnavljanje, nadoknada, uspostavljanje, povratak, vraćanje u prvobitno stanje, ponovno stjecanje, obnova
Odaberite ono što osjećate da vam treba.

Termin Wu Wei, dolazi iz drevne kineske filozofije a označava - osviješteno i prirodno (ne)djelovanje u skladu sa Chi - Životnom Energijom.
Ovaj princip može omogućiti da činimo manje, a živimo sretnije.

Na raspolaganju je 15 mjesta, prijevae i moguće upite primamo na mail: dobrodrustvo51@gmail.com

Cijena po osobi je 490,00 EUR i uključuje:
- 7 noćenja sa doručkom,
- sve aktivnosti prema rasporedu,
- pribor i materijal za aktivnosti
- jedna zajednička večera uz vrtni roštilj.

Uplate se primaju zaključno sa 17.05.2018. do 12.00 sati. U slučaju otkazivanja, vraća se iznos umanjen za 20%.

Svi polaznici pograma Wu Wei recovery, ostvaruju popust od 20% na jednogodišnje članstva u Školi za samorazvoj, koja počinje sa radom ove jeseni.

Gosti iz inozemstva dobijaju popust od 10% za buduće Wu Wei recovery programe (na kopnu i na moru) u slijedećih 12 mjeseci.

Wu Wei recovery namijenjen je svima koji svjesno žele napraviti odmak od užurbane svakodnevnice. te posvetiti vrijeme sebi i energetskom obnavljanju.

Tokom zajedničkog vremena vježbati ćemo kako otpuštati teške misli i tešku Energiju, kako doživjeti vlastiti život kao obnovljivi izvor Energije, kako osnažiti povjerenje u snagu koju imate, a koju vidljiva stvarnost katkada negira.
Kroz niz aktivnosti - opuštanja i meditacija, razgovora i pokreta – biti ćete u mogućnosti otpustiti stres, osvježiti ljubav za svoj duh i tijelo, vratiti Energiju svome življenju.

Što ćemo sve raditi:
- od 7.30 do 8.30 – jutarnje vježbe pokreta i disanja - od 8.30 do 10.00 - zajednički doručak u vrtu ili na otvorenoj terasi
- od 10.00 do 12.00 - Wu Wei recovery - rad u Energiji (razgovor/opuštanje/meditacija) - od 12.00 do 15.00 - ručak i vrijeme za slobodne aktivnosti
- od 15.00 do 18.00 - termin rezerviran za različite aktivnosti, prema dogovoru i energiji grupe (rad u Energiji, savjetovanje sa I Chingom - Yi Jing, Feng shui, Energy Art radionice, kupanje) - od 18.00 do 20.00 - slobodno vrijeme/večera
- od 20.00 do 22.00 - druženje, igre, intuitivni ples ili rad u Energiji

Naš mali tim osigurati će vam ugodan boravak i kvalitetan program. Upotpunjen je gošćom iz Slovenije - Feng Shui savjetnicom Tanjom Glažar i tumačem Yi Jinga (I Chinga), Sinišom Juricom.
Moći ćete iskoristiti ovu jedinstvenu priliku okupljanja sjajnih ljudi oko teme Životne Energije i osobne dobrobiti - i za individualne konzultacije, prema dogovoru.

Smještaj
3-krevetni i 4-krevetni apartmani, ugodno i jednostavno opremljeni, u kući okruženoj prekrasnim vrtom. Pogled na more i zalazak Sunca te par koraka do plaže – lokaciju čine jedinstvenom. Na velikoj terasi ili u prostranom sjenovitom vrtu - odvijati će se aktivnosti Wu Wei recovery programa.
Veliki roštilj i stol za stolni tenis stoje na raspolaganju za ovozemaljska zadovoljstva (uključujući izvrsna domaća vina, osigurali smo i degustaciju).

O voditeljici Programa, Emini Kovač

Od 1998. godine certificirana je instruktorica rada sa Energijom - Chi, od strane Chinese Educational Institute of Amerika (Asia) Dvije godine svakodnevno je vodila treninge za velike grupe, a kasnije - gotovo dva desetljeća, radila je na individualnoj razini. Napustila je karijeru uspješne poduzetnice kako bi se posvetila onome što osjeća svojim stvarnim poslom, a to je edukacijski i energetski rad na osnaživanju ljudi.
Znanja koja prenosi i sposobnost kanaliziranja Energije za rad u pojačanom energetskom polju, nisu joj dati kroz povremene tečajeve, i iz suvremenih self-help knjiga. Od studentskih dana osjećala je prirodnu vezu i privlačnost sa drevnim kineskim znanjima - prikupljenim prvenstveno u knjigama Tao Te Ching i Yi Jing (Knjiga promjene), te ih je počela proučavati. 90-tih život joj je donio živoga učitelja. Četiri godine svakodnevnog treninga sa Master Wang, otvorile su put intenzivnom učenju, prakticiranju i predaji najdragocjenijim znanjima o Prirodnim zakonima, Životnoj Energiji, Wu Wei pristupu i Svjesnosti Završila je tromjesečni instruktorski intenziv, uz niz kraćih u Hrvatskoj i Sloveniji, kao i trotjedni Dinamic Emptiness Course u Arizoni, SAD. Ovim znanjima kasnije je pridružila vještine i iskustva zapadnih edukacija: za voditeljicu radionica, facilitaora, i voditeljicu Energy Art radionica.
Ove godine osjeća da je došlo "vrijeme otvaranja" , te vas iskreno i radosno poziva da učestvujete u prvom ovakvom Programu u Hrvatskoj.

facebook