SVJETLOSNA RADIONICA Naši preci – RADIONICA TRANSFORMACIJSKOG DISANJA

NAŠE UNUTARNJE DIJETE I PREISPISIVANJE PORODIČNIH OBRAZACA / OUR INNER CHILD AND REWRITING FAMILY PATTERNS

Udruga Pipi Duga Čarapa održava ovaj mjesec posljednju tematsku radionicu prije ljetne stanke. Ključne riječi: svjesno povezano disanje, svjetlosni jezik, stanično pamćenje, preispisivanje porodičnih obrazaca
Radionica u lipnju – subota 30. 6. 2018. 16.00 – 19.00
Zagreb, Mašićeva 4, Joga studio Pozdrav Suncu

Prakticirajući tehnike samorazvoja učimo o sebi, bolje sebe same upoznajemo, obraćamo se djetetu u sebi, ili svojoj duši, ili višem ja koje je svjetlosna suština našeg bića.

SVJETLOSNI JEZIK
Na radionicama transformacijskog ili SVJESNOG POVEZANOG DISANJA radimo s DAHOM i SVJETLOŠĆU. Svjetlosni jezik je jezik ljubavi, suosjećanja, zahvalnosti i razumijevanja. To je naš kreativni jezik.
Na radionici u lipnju preispisujemo porodične obrasce na razini staničnoga pamćenja: prožimajući se ljubavlju prema sebi otpuštamo bolne energijske nakupine zapisane u staničnoj memoriji. Jedino voleći sebe mi volimo svoju porodicu, jedino voleći sebe iscjeljujemo sebe, a time i članove naše porodice. U brojnim životnim ulogama jedni drugima bili smo braća i sestre, očevi i majke, djedovi i bake, ujaci i nećaci... Tijekom svjesnog povezanog disanja rastvaramo i otpuštamo neugodna i/ili bolna sjećanja, brišemo stare porodične energijske zapise i stvaramo nove. Našem unutarnjem djetetu omogućujemo kreiranje kvalitetnih odnosa unutar porodice.

JEZIK FIZIČKOG TIJELA
Transformacijsko ili svjesno povezano disanje moćan je alat kojim se kroz dah svjesno povezujemo na staničnoj razini s fizičkim tijelom. Tijekom transformacijskog disanja osvješćujemo da naše materijalno, fizičko tijelo na staničnoj razini prožimaju druga naša suptilna tijela. Tjelesne senzacije fizičke dimenzije rezultat su onoga što proživljavamo u nefizičkim dimenzijama, u kojima smo svi energijski povezani. Naše unutarnje dijete umije preispisivati stare porodične energijske zapise, stvarajući nove. Ono što znamo u teoriji, primjenjujemo u praksi (više o tome: P. A. Florenskij, Imena).

DOBROBITI RADA S DAHOM I SVJETLOŠĆU:
otpuštanje napetosti i stresa, oslobađanje emocionalnih naboja iz staničnog pamćenja, otpuštanje naslijeđenih vjerovanja, uvjerenja i ograničavajućih negativnih misli, oslobađanje od emocionalnih reakcija koje se neprestano ponavljaju, rastvaranje neriješenih emocionalnih odnosa, iscjeljivanje trauma iz djetinjstva ili traumatičnih iskustava iz prošlih života, integriranje neprihvaćenih aspekata sebstva, prisutnost i u umu i u tijelu, uspostavljanje slobodnog protoka energije u tijelu, prihvaćanje mudrosti tijela... i otkirjte sami!

Na radionicama holistički povezujemo ono što znamo teorijski i ono što znamo iz iskustva s kreativnim momentom, u kojem dopuštamo našem unutarnjem djetetu da se slobodno izrazi i samopotvrdi. Nakon transformacijskog disanja dijelimo svoja iskustva – energijski čitamo ono što smo preispisali i što smo zapisali (na papir).
Vodstvo tijekom procesa transformacijskog disanja nenametljivo je prisutno kako bi se osoba osjetila sigurno i podržano na putu otklanjanja blokada i putovanju kroz memorijske reakcije tijela.

Autorice i voditeljice svjetlosne radionice: Dragica Balog i Sanja Veršić
instruktorice transformacijskog i preporađajnog disanja
www.pipidugacarapa.weebly.com/o-nama.html

MJESTO ODRŽAVANJA: Joga studio Pozdrav Suncu, Mašićeva 4, Zagreb
VRIJEME ODRŽAVANJA: subota 30. 6. 2018. 16.00 – 19.00
VAŠA PARTICIPACIJA: 150 kn

PRIJAVE na e-mail pipidugacarapa@xnet.hr ili na mob. 091 1736 234 (Dragica)

Napomena:
Potrebno je prijaviti se unaprijed za radionicu, jer se rad odvija u manjim grupama. Radionica se održava u ugodnom prostoru s predviđenim podlogama za ležanje i jastučićima. Dođite desetak minuta ranije, ponesite udobnu odjeću i bocu vode, a mi ćemo ponijeti pribor za pisanje.

Veselimo se druženju!

Udruga za promicanje osobne svjetlosti Pipi Duga Čarapa
www.pipidugacarapa.weebly.com

PS
Ukoliko vam umjesto rada u grupi više odgovara individualni rad, slobodno nas kontaktirajte jer provodimo i individualne radionice.