MEDITACIJA ZA VRIJEME PUNOG MJESECA

MEDITACIJA ZA VRIJEME PUNOG MJESECA - INICIJACIJE BLAGOSLOVA MATERNICE I 9 MUNAY KI BLAGOSLOVA / RITUALA - INKA ŠAMANIZAM U ZAGREBU

Pozivam Vas na meditaciju i inicijacije Inka šamanizma u Zagrebu

ČETVRTAK 27.lipanj 2018. BLAGOSLOV MATERNICE
HORVAĆANSKA 39, Zagreb
od 17 do 19 sati.
OBAVEZNE PRIJAVE NA EMAIL: munayki1320@gmail.com
Za ostale informacije i upute prije dolaska
po prijavi na email: munayki1320@gmail.com
ili na 098 92 94 751

Blagoslov Maternice je inicijacija koja iscjeljuje i daje podršku ženskom principu na osobnom i planetarnom nivou. Ovu inicijaciju / blagoslov su tradicionalno prenosile žena ženi. Maternica je važan energetski centar stvaranja, kreativnosti, intuicije, mudrosti, podržavajuće snage. Energija Blagoslova iscjeljuje maternicu na svim razinama – fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Ovu inicijaciju mogu primiti sve žene. Dodatne informacije na e mail

PETAK 28. lipanj 2018. MEDITACIJA NA DAN PUNOG MJESECA
Od 18 do 19 i 30 h
HORVAĆANSKA 39, Zagreb
od 17 do 19 sati.

OBAVEZNE PRIJAVE NA EMAIL:
munayki1320@gmail.com
ili na 098 92 94 751

Mjesec je povezan sa vodom, emocijama, iscjeljivanjem i ženskim principom. Na dan Punog Mjeseca otpuštamo prošlost, oslobađamo se svega onoga što nas blokira i onoga što smo u svom razvoju već prerasli. Puni Mjesec u nama aktivira mnoge aspekte koji su povezani sa emocijama i onime što je potrebno iscijeliti i njegovati. Mjesec je povezan sa vodom, a voda također prenosi informacije. Sa svojim namjerama na dan meditacije imamo priliku pokrenuti svoje potencijale, kreativnost, otvoriti nove puteve.
U meditaciji na dan Punog Mjeseca ćemo se usmjeriti na transformaciju onoga što želimo otpustiti i pokretanju novih mogućnosti i potencijala.

Pokrenimo zajedno novu energiju, uskladimo se sa ciklusima prirode, dovedimo harmoniju, mir, ljubav, obilje u svoj život!
Za ostale informacije i upute prije dolaska
po prijavi na email: munayki1320@gmail.com
ili na 098 92 94 751

INICIJACIJE U 9 MUNAY KI RITUALA / BLAGOSLOVA
SUBOTA 30.6.2018.
NEDJELJA 1.7.2018.
Također su mogući termini radnim danom (preko tjedna prema dogovoru).
Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
munayki1320@gmail.com ili na 098 92 94 751

Više o Munay ki možete čitati na blogu:
http://munayki1320.blogspot.hr/

ŠTO JE TO MUNAY KI?
Munay ki je znanje drevnih Inka o Svjetlosnom tijelu, energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje u polje svjetlosnog ljudskog bića HOMO LUMINUSA. Ovo znanje kroz inicijacije i rituale prenosi loza naroda Q’ero, potomci drevnih Inka. Munay Ki na jeziku Quechua naroda u prijevodu znači: ”Volim te!“ ili „Budi ono što jesi!“
Znanje o Munay KI 9 blagoslova / rituala, je devet velikih inicijacija - energetskih transmisija, koje aktiviraju svjetlosno tijelo u čovjeku, kako bi ljudska bića imala podršku krenuti u sljedeći stepenicu evolutivnog procesa - razviti se kao Homo luminos. Kroz Munay Ki blagoslove postajemo istinski misionari mira i procesa transformacije svijesti. Kada ste inicirani u devet Munay Ki blagoslova, pridružujete se “Čuvarima mudrosti i Zemlje” ili iscjeliteljima.
Privilegija koja je nekada bila samo za izuzetne posvećenike sada je dostupna svima koji osjete unutrašnji poziv da prime inicijaciju / blagoslove Munay Ki.

Kako djeluju incijacije u 9 Munay ki rituala?
- dovode do promjene na svim nivoima našeg bića: fizičkom, mentalnom i duhovnom što dovodi do drugačijeg odnosa prema sebi, životu, svijetu.
- transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje osobe
- energetska transmisija u inicijacijama pročišćava i harmonizira čakre
- osvještavanje osobnog energetskog polja
- harmonizacija muškog i ženskog principa
- pokreću se energetski transformirajući procesi, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu do 7 generacija predaka
- inicijacije reintegriraju DNK, omogućavajući rađanje novog, svjetlosnog tijela - tijela Duge
- transformiranje teške energije u laganu energiju,
- povezivanje sa planetom Zemljom, sa Pachamamom,
- povezivanje sa 4 arhetipa i sa 3 Arhanđela.

Kroz ove inicijacije se također iscjeljuje i planeta Zemlja, donosi se ravnoteža planeti Zemlji, uravnotežuje se ženski i muški princip, a inicirani postaje donositelj mira, mudrosti, harmonije i svijesti o jedinstvu cijele kreacije.

Predavanja, inicijacije i radionice vodi: Vesna Uaxak Etznab, inicirana u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Proučavanjem drevnih Inka i Maya bavi se od 80' tih godina. Osim Inka šamanizmom bavi se kozmologijom Maya, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, Reikijem i art terapijom. Članica je Zaklade za Zakon Vremena (Law of Time. org), Pokreta za mir i promjenu kalendara.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
munayki1320@gmail.com ili na 098 92 94 751