ROBINZONSKI VIKEND NA MREŽNICI UZ JOGU I GONGOVE

I ove godine imamo dva termina, i to:
Subota 7.7. do 8.7.2018.
Subota 25.8. do 26.8.2018.

Mjesto: Robinsonski kamp Sound & Vision, Mrežnica, Gornji Zvečaj bb

IDEMO NA MREŽNICU!!!!!! :))))))
Dragi prijatelji i svi ostali ljubitelji prirode i zvuka u prirodi, i svi vi koji ste prošle godine došli na prekrasni vikend za pamčenje na Mrežnicu i sada izrazili želju da ponovimo to druženje na Mrežnici, eto ga, idemo i ove godine. Pripremite se, jer ćemo se potruditi da bude još bolji i zanimljiviji.

Pozivamo vas na jedinstveno vikend druženje u prirodi, vježbanje kundalini joge uz mnogo pranajama i meditacija, povezivanje s Majkom Zemljom i svih 5 elemenata, uživanje u relaksaciji uz planetarne gongove i himalajske zdjele, prožeto zvukovima prirode i velikog slapa, a navečer se samo premjestimo uz vatricu i bubnjeve... i sve to uz samu čarobnu rijeku..

Pođite s nama prije nego odete negdje do mora, okupajte se u Mrežnici, odveslajte kanuom do slapa, prodišite punim plućima i napunite se čistim zrakom na ovom prekrasnom čarobnom mjestu, na osami, daleko od gradske buke i prometa, noćite u čarobnoj drvenoj kučici iz snova...

Odmorite se u prekrasnom Robinsonskom Kampu i ostavite svakodnevne brige i stres iza sebe, povežite se još dublje sa svojom dušom, povežite se Majkom prirodom i Zemljom.

U prekrasnoj prirodi pronađite svoje drvo i zagrlite ga, budite u tišini, meditirajte, radite jogu, bubnjajte u krugu, pridružite se grupi, upoznajte nove prijatelje.....

Također, ne ustručavajte se ponjeti sa sobom i neki instrument koji svirate, npr. gitaru, bubanj, djembe, didgerido... :))))

Ovaj događaj je otvoren svima, uključujući obitelji i djecu i kućne ljubimce.
Pozovite svoje prijatelje, prosljedite događaj drugima. Hvala unaprijed!
Noćenje je u Kampu u malim drvenim ručno građenim kućicama. Broj mjesta za noćenje je ograničen pa požurite s prijavama jer kučica nema mnogo.

Također, možete ponjeti i svoj šator te boraviti u njemu.

VODITELJICA programa, Dragica Kopjar/ Sarab Varta Kaur

Donacija za dvodnevni program, noćenje i dnevnu ulaznicu u Kamp iznosi 380 kn.
Donacija za program samo u subotu (za one koji se odluče doći samo na 1 dan) iznosi 220 kn.
Prijave su obavezne, kao i uplate rezervacije ili cijelog iznosa na račun, prije polaska (detalji računa za uplatu po prijavi).

PRIJAVE I SVE OBAVIJESTI za oba termina na:
Dragica Kopjar, mob 091 9759304 e-mail: centar.divine.sound@gmail.com

Informacije kako doći do Kampa na mob 095 8181333 Karolina
Više o Robinzonskom kampu pogledajte na stranici: http://www.sound-and-vision.com.hr/

Predviđeni dolasci u Kamp u subotu su od 10 sati nadalje, da imate vremena za sebe, kupanje, šetnje....
Program joge, gong relax, bubnjanje predviđen je od 16 sati nadalje do kasno navečer....
Nedjelja ujutro, joga u 8 sati. U Kampu možete ostati još cijeli dan po želji...
Ukoliko nemate svoj prijevoz, javite se svejedno, spojiti ćemo vas s nekim tko ima mjesta u autu.
U Kampu nema struje, no postoji sanitarni čvor, toaleti, voda i tuševi. Kamp je opremljen za ovakva događanja. Postoji drveni natkriveni plato na kojem imamo program odmah uz rijeku. Možete se provesti kanuom po rijeci do većeg slapa i uživati u spoju čarobnog zvuka slapa i zelenila okoline. Ponesite svoje jogamate.
Preporuka je ponjeti hranu sa sobom barem za subotu, a u blizini Kampa nalazi se restoran gdje možete ručati drugi dan u nedelju.
U Kampu je svim gostima na raspolaganju roštilj, peka i kotlić za pripremanje vlastite hrane, plinsko kuhalo za kavu i čaj..
Drvene kučice su opremljene madracima, ali ne i posteljinom za spavanje. Ipak je to robinzonski kamp. :)))
Dakle, naša preporuka je da ponesete sa sobom svoju posteljinu i vreću za spavanje i dodatno svoju deku jer noći na Mrežnici znaju biti jako hladne bez obzira na visoke dnevne temperature u ljeto.

Događaj je humanitarnog karaktera i prikupljene donacije namijenjene su za Projekt izgradnje dječjih igrališta u sklopu siromašnih osnovnih škola u Ugandi, te izgradnju Osnovne škole.
Više o projektima udruge Plavi anđeo na web i Fejsbuk stranici www.plavi-andeo.hr
https://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo/

Molimo vas da pozovete svoje prijatelje i prosherate događaj kako bi što više ljudi saznalo i priključilo nam se. Hvalaaa :)
Vidimo se u Kampu! ♥ :)
DOBRODOŠLI!!
Love2All ♥ Dragica