Doživite muziku biljaka

Bamboo, uređaj koji biljkama daje glas, stiže u Hrvatsku!

Doživite muziku biljaka u Vašem domu, uredu, vrtu, parku, školi, vrtiću, wellness centru!
Poslušajte glazbu najdraže sobne biljke, stabla u parku ili cvjetića u vrtu.
Pitate se što je muzika biljaka? Glazba koju stvaraju biljke – uživo!
Uz Bamboo uređaj uživajte u otkrivanju percepcije biljnog svijeta pomoću univerzalnog jezika glazbe!

Bamboo detektira razliku u električnoj aktivnosti između korijena i lista biljke, prevodi ju u signal i pretvara u zvuk, u glazbu, kako bi Vama omogućio interakciju s biljnim svijetom.

Pomoću naših osjetila, sposobni smo vidjeti, okusiti, pomirisati i osjetiti biljke, ali ih nismo u mogućnosti čuti. Slušati biljku kako svira jest poput ulaska u njezin svijet, a čuti kako se glazba mijenja kao posljedica naše interakcije ili njezine zajedničke svirke s glazbenicima i biljkama muzičarima, pomaže nam shvatiti koliko su biljke inteligentne i svjesne. Kao što ne postoje dva jednaka ljudska bića, tako ne postoje niti dvije iste biljke i način na koji se glazbeno izražavaju je uvijek jedinstven.
Bez obzira radi li se o meditaciji, obliku zabave ili novoj metodi komunikacije, čuti kako sobna biljka ili stablo dijele svoja iskustva kroz glazbu bez sumnje će dotaknuti srca i promijeniti način na koji živite.

Bamboo je jednostavan za upotrebu i prilagođen za korištenje svim uzrastima.

Napravljen od prirodnih materijala, prenosiv i lagan, sadrži punjivu Li-Ion bateriju, ugrađen zvučnik, izlaz za slušalice/vanjski zvučnik, elektrode za povezivanje s biljkom, MIDI izlaz i prostor za SD memorijsku karticu.

Osnovni Bamboo model moguće je proširiti dodatnim funkcijama koje su posebno inspirirajuće za istraživanje glazbenicima i kreativcima. Funkcije uključuju mogućnost izbora instrumenta, podešavanje tonova, ritma i zvučnih efekata (chorus, reverb) što omogućuje slušanje glazbe biljaka u potpunoj harmoniji i stvaranje jedinstvenih glazbenih kompozicija.

Bamboo, osnovni model, dostupan je po cijeni od 2999 kn.

Prvu pošiljku uređaja očekujemo na jesen.

Prijave su obavezne 

Za sve informacije i za narudžbu Vašeg Bamboo uređaja možete nas kontaktirati na: muzikabiljaka@damanhur.hr ili mob: +385 91 9353734


Više info o muzici biljaka i seminaru “Kontakt s biljnim svijetom” u rujnu:

https://damanhurhrvatska.org/muzika-biljaka/

https://damanhurhrvatska.org/dogadjaji/2018/09/seminar-komunikacija-s-biljnim-svijetom-08-09-09-2018/

Dobrodošli!
BAMBOO 1