Vikend seminar OSLOBAĐANJE GLASA

06. i 07. 10. 2018. APOLON CENTAR
OSLOBODI SVOJ GLAS!
Srdačno vas pozivamo na nešto novo u listopadu 2018,, na radionicu pjevanja koju vodi Amela Jančić Priganica, koja vam oslobađa i glas i dušu!

Nakon ovog vikenda, vaš će glas dobiti novu dimenziju, čak i ako ste cijeli život mislili da nemate sluha ili da ne znate pjevati! A voditeljica Amela svojim toplim i iskusnim pristupom učinit će da na radionici pjeva i vaše srce!

Svi polaznici koji su je do sada pohađali, bili su oduševljeni, a mnogi su se poslije uključili i u Amelin pjevački zbor.

Po završetku seminara organiziramo JEDNOM TJEDNO, četvrtkom 17.30 – 18.15 sati, besplatno, po donaciji, pjevanje u Apolon centru Zagreb, Derenčinova 1. Također su na taj termin dobrodošli svi koji su već negdje zborno pjevali, tj. učili pjevanje.
EVO ŠTO AMELA KAŽE O SEMINARU:

“Bez obzira da li mislite da imate ili nemate talenta za pjevanje, radionica oslobađanja glasa može biti pravo otkriće za vas! Oslobađanjem vlastitog glasa, oslobađamo i mnoge druge blokade u našim životima!

Za prisutvovanje seminaru nije potrebno predznanje niti pjevačko iskustvo, niti je bitna starosna dob.

Dobrodošli su svi koji su ikada željeli naučiti pjevati, a nisu se usudili i nisu znali kako ili su mislili da nemaju sluha ni glasa. No svi imamo glas i samo trebamo naučiti upotrebljavati njegovu moć.

Radionica je namijenjena i onim ljudima koji u svom radu aktivno koriste svoj glas, kao što su to govornici, glumci, spikeri, učitelji, profesori, odgajatelji u vrtićima te svi oni koji žele dugoročno sačuvati i osnažiti svoj glas.

Isto tako, koristit će svima koji osjećaju blokadu u izražavanju sebe i svoje istinske biti.

Pjevanje ima snažan samoiscjeljujući učinak.

I naravno namjenjena je ljudima koji se profesionalno ili poluprofesionalno bave pjevanjem.

Na radionici se rade vježbe koje su kombinacija različitih metoda učenja pjevanja .To su vježbe koje opuštaju i pripremaju tijelo za pjevanje te automatski oslobađaju tijelo od napetosti i stresa. Ovim vježbama podiže se raspoloženje, pokreće se cirkulacija tijela, smanjuje se anksioznost itd.

Radit ćemo vježbe koje produbljuju disanje, vježbe za povećanje raspona glasa, vježbe kojima dugoročno čuvamo svoj glas itd.

Kroz radionicu se pojedinac oslobađa i treme tj. straha od pjevanje pred drugima te postiže ili vraća izgubljeno samopouzdanje.

Općenito se podiže energija i dobro raspoloženje.

Nakon radionice moći ćete puno lakše i duže pjevati, a moguće je i da će se povećati vaš raspon glasa.”

VRIJEME SEMINARA: Vikend 6. i 7. listpada 2018. Svi polaznici pohđaju sv 4 termina.
Subota 11:00 – 12:30 i 14:30 -16:00
Nedjelja 11:00 – 12:30 i 14:30 -16:30

MJESTO: Apolon centar Zagreb, Derenčinova 1, 4. kat

CIJENA: 410 kn (za sva 4 termina)

VODITELJICA: Amela Jančić Priganica, akademski glazbenik i prof. pjevanja

PRIJAVE: apolon.studio@gmail.com, 095 816 88 18

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA RADIONICI

Svoje mjesto možete osigurati uplatom POLOGA od 110 kn na broj računa: IBAN HR3723400091110365062

OSTATAK KOTIZACIJE ZA SEMINAR (300 kn) plaća se na licu mjesta, po dolasku na seminar.

Uplaćeni polog je nepovratan. U slučaju otkazivanja seminara od strane voditelja/ organizatora, polog se vraća u cjelosti.

O VODITELJICI:
Amela Jančić Priganica akademski glazbenik i prof. pjevanja, diplomirala je solo pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu i Pedagoško-psihološku izobrazbu na Učiteljskoj akademiji, također u Zagrebu. Zaposlena je kao stalni član zbora HRT-a. Dugi niz godina solistički nastupa u zemlji i inozemstvu i vrlo često snima za potrebe radija i televizije. Već 18 godina bavi se i pedagoškim radom, radeći s pojedincima i grupama. Na temelju višegodisnjeg iskustva u poučavanju pjevanja i rada na sebi (pohađala je mnoge seminare pjevanja i radionice kao što su Werbeck pjevanje, Muzikoterapija itd.), osmislila je je vlastitu METODU ZA OSLOBAĐANJE GLASA, kombinirajući različite pristupe i tehnike. Posebno je raduje kad na seminar dođe netko tko je uvjeren da nema ni sluha ni glasa, ili pak netko tko se već dugi niz godina bavi pjevanjem, ali ga blokira strah i trema pjevanja pred drugima. Kad takav pojedinac doživi OSLOBOĐENJE GLASA, ne moze sakriti radost i oduševljenje. Zato su Amelini seminari za oslobađanje glasa puni dobre, pozitivne i nadahnjujuće energije, koja podiže ne samo polaznike nego i nju samu.

https://apoloncentar.wordpress.com/2018/09/09/novo-seminar-oslobadanje-glasa-6-i-7-10/

Apolon Centar
za zdrave stilove života
Derenčinova 1/ IV.kat 10 000 Zagreb, HR

tel: +385 (0)95 816 88 18,
e-mail: apolon.studio@gmail.com

Social media contacts:
Webpage www.apoloncentar.hr
Facebook business page www.facebook.com/ApolonCentarZagreb
LinkedIn hr.linkedin.com/pub/jasna-maceljski/1a/994/902/
Google+ plus.google.com/u/0/107490931596105554591
YouTube: Apoloncentar Zagreb