Iscjeljujući zvukovi tibetanskih zdjela i gongova

Dragi naši zvukovnjaci,
obećale smo da ćemo ubrzo imati ponovo kupku i evo, obećanje je ispunjeno!

Družimo se i dalje s tibetanskim zdjelama, kristalnim zdjelama, kišnim štapom, gongovima, šuškalicama, koshi zvonima i wind chimesom, šamanskim bubnjem…
Ovu zvučnu kupku posvećujemo obilju pa ćemo tako mi prije svirke za sve nas postaviti upravo takvu namjeru obilja. Postoji toliko različitih stvari koje nam nedostaju u životu i kojih trebamo više. Ljubavi, zdravlja, sreće, prijateljstava, novca… Važno je samo otvoriti se za nove spoznaje, mijenjati stara uvjerenja o blagostanju i sve će doći na svoje. Potrebno je poželjeti, vibrirati na toj frekvenciji i živjeti u zahvalnosti. Zahvalnost je ključ za sretan život. Mi smo vam, kao i inače, pripremile jedan mali feng shui poklon koji je još iz davnih vremena povezan s obiljem.

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaramo mi, Andreja Sladoljev i Gorana Grgac, certificirane smo terapeutkinje za rad sa zvučnim zdjelama i gongovima, reiki majstori učitelji, reiki kristaloterapeuti i budući učitelji joge.

Održavanje kupke je 21. listopada 2018., Trg Volovčica, od 18:00 do 19:00 sati. Prostor se nalazi na katu i ulazi se kroz Beta fitness studio (Viva fitness), a odvojen je od fitnessa. Mi ćemo vas svakako dočekati ako Vam bude problem pronaći nas. To je u samom krugu tržnice na Volovčici. Autobusna stanica je odmah pored Trga Volovčica i mjesta za parkiranje ima svuda okolo i ne plaća se. Autobusna linija koja vozi do tamo je 215.

Uzmite svoje karimate, jastučiće i dekice. Bočica s vodom svakako!


S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna je prijava na: zvukoterapija.kamala@gmail.com ili na https://www.facebook.com/zvukoterapija.kamala/ ili na sljedeće brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010.

Nakon prijave šaljemo podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto. Za uplate do 18. listopada cijena je 50 kn, a za uplate nakon tog datuma cijena je 70 kn.

Vidimo se!
Namaste
A&G

Foto Pixaby