Body Energetic radionica: Uzemljenje, IPD centar Zagreb, 24.1.2019.

Što je to što nas povezuje sa Zemljom?
Što je to što čini naše korijene, naše tlo pod našim nogama?
Što je to što nam daje osjećaj sigurnosti?
Osjećaj da smo dobrodošli, da pripadamo, da imamo svoje mjesto, da smo dio nečeg većeg?

Pridružite sa na prvoj radionici u ciklusu Body Energetic radionica - Uzemljenje na kojoj ćemo istraživati sva ova pitanja. Stopala, noge, donji dio zdjelice - dijelove tijela koji su povezani sa našom prisutnosti u sada i ovdje.

Nedostatak povezanosti s njima može biti odgovor zašto nam fali prisutnosti jer oni jednom riječju predstavljaju naše uzemljenje, naše korijene koje spuštamo u Zemlju, našu stabilnost i sigurnost u ovom životu.

Sve što je kreirano na ovom planetu, sve što jesmo, sve što činimo, ukorijenjeno je u Zemlji. Na isti način je naše tijelo Zemlja našeg bića, naše tlo i naš dom. Da bi se što bolje povezali s tijelom, moramo se povezati sa Zemljom, moramo biti uzemljeni u našoj fizičkoj stvarnosti.

Kroz povezivanje s tlom i zemljom ćemo osvještavati koji nas strahovi sprečavaju da budemo tu i sada. Zbog tih strahova postajemo nemirni, ne možemo se smiriti, opustiti i prepustiti. Zbog njih iskačemo iz svojih tijela ne znajući više gdje smo. Zato ćemo se u četvrtak pokušati bar nakratko “vratiti u svoju kožu”.

Ako vas je tema zaintrigirala, obavezne prijave na:
ana@ipd-center.eu

Satnica: 24.1., od 18:00 - 21:15
Voditeljica radionice: Ana Katarina Sansević
Mjesto: IPD Centar Zagreb, Slavonska avenija 3
Cijena radionice: 200 kn za pojedinačnu radionicu/500 kn ciklus od 3 radionice

Više o Body energetic radionicama na:
http://ipd-center.eu/body-energetic/