Bachova Cvjetna Terapija

Draga, prekrasna Dušo, pružam Ti ruku i poklanjam Ti besplatno SAVJETOVANJE za TVOJU OSOBNU KOMBINACIJU BACHOVIH CVJETNIH ESENCIJA

Želiš li poboljšati svoje emotivno, mentalno ili duhovno stanje ili se prilagoditi svakoj situaciji, problemima s kojima se svakodnevno susrećeš ili strahom danas je odličan dan za početak. Proteklo godine ostavile su duboki trag na mnoštu ljudi koje susrećem, a što je i vidljivo u našoj Kolektivnoj svijesti. Mnoge osobe su u strahu, panici zbog pandemije, zatvaranja, potresa …... Mnoge su osobe ostale bez svojih domova, radnog mjesta…..

Nesigurna i za mnoge nesretna vremena nastavit će se za mnoge osobe jer se stari način života više neće vratiti. Potrošačkodruštvo. Materijalizam, konzumerizam su na izdisaju.Nastupa Novo doba. Kakvo će ono biti ovisi o svakom od nas. Da li ćeš biti uplašeni, nezadovoljni Poslušnik ili ćeš odgovorno uzeti život u svoje ruke i Ti odlučivati o svemu što se događa.

Najavljene su nove pandemije. Poskupljenja. Otkazi……Posljedice mogu biti dugoročne za fizičko, ali i za mentalno zdravlje. Promotri kako se osjećaš i što trebaš učiniti da poboljšaš svoje emotivno i mentalno zdravlje. Okreni se prema sebi. Ugasi TV i radio koji šire strah, nezadovoljstvo, nesigurnost, neispunjenost,……..te si pod dugoročnim strahom i stresom koji su odlični okidači za depresiju, paniku, tjelesne poremećaje. Mnogo možeš naučiti iz iskustva iz proteklog razdoblja što ti može pomoći živjeti u punini i istovremeno iscijeljivati Majku Zemlju….

Mnogo osoba je ostalo slomljenog srca, mnogo mladih se je ubilo, mnoge osobe su iscrpljene, žalosne,tjeskobne, ljute, ne mogu biti u svojoj tišini. TIŠINA ti govori kako se osjećaš. Da li možeš provesti dan bez da uključiš TV, radio, Face, igrice…..zamijenivši buku u glavi novom bukom? U slučaju da možeš i u svom društvu s TIŠINOM osjećaš mirnost, ispunjenost, srećicu i radost Ti živiš svoj krasan život ispunjen šarenilom.

Mnogo osoba je ostalo slomljenog srca, mnogo mladih se je ubilo, mnoge osobe su iscrpljene, žalosne,tjeskobne, ljute, tjeskobne ne mogu biti u svojoj tišini te im je potrebna stručna pomoć.

Želiš li poboljšati svoje emotivno, mentalno ili ili duhovno stanje ili se prilagoditi svakoj situaciji, problemima s kojima se svakodnevno susrećeš ili strahom danas je odličan dan za početak.

Poklanjam Ti besplatno SAVJETOVANJE za TVOJU OSOBNU KOMBINACIJU BACHOVIH CVJETNIH ESENCIJA ili za potrebe tvog kućnog ljubimca

1. Like-aj post - event i stranicu: www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakenig
2. Tagiraj tri prijatelja i share-aj post, ali tako da je vidljiv svima ( public )
3. Kada ispuniš zadatak u komentarima napiši zašto želiš nagradu
4. Savjetovanje je moguće i putem mob.-a .
5. Sudjelovati mogu samo oni koji su uredno ispunili sve

Prijave su otvorene do 31.5.22. ili do popunjenja
Nakon određivanja osobne kombinaciju Bachovih cvjetnih esencija klijenti ih naručuju….
Prijavljeni će ostvariti kontrolno savjetovanje uz dragovoljnu donaciju po osjećaju i mogućnostima
Dogovori termin ISKLJUČIVO na - mob.091 17900 79

BACHOVA CVJETNA TERAPIJA
Lijekovi iz Božje ljekarne
Cvjetne esencije su obdarene određenim iscjeljujućim moćima, a kada naučimo osvještavati i prepoznavati svoje osjećaje i emocije i povezati ih s Bachovim cvjetnim esencijama ovladali smo jednostavnom metodom koja nam služi kao prevencija ili terapija u akutnim ili kroničnim bolestima jer uravnoteženjem naših emocija, potreba duše i uma sprječavamo razvoj bolesti.

Svaka biljka odgovara jednoj vrlini i njezina je svrha ojačati tu vrlinu kako bi se osobnost mogla izdići iznad mane koja za nju predstavlja kamen spoticaja.

Dr. Bach je smatrao da je osnova bolesti u disharmoniji, neskladu između čovjekovog duhovnog i mentalnog aspekta. Konfliktna raspoloženja: mržnja, ljutnja, strah, ljubomora, tuga…donose mnogo nesreće i snizuju vitalnu silu i tako uzrokuju karakteristične bolesti.

Službena znanost također povezuje emocije i imuni sustav kao i utjecaj stresa na cjelokupno zdravlje, a na toj je činjenici i dr Edward Bach usmjerio svoja istraživanja kako pronaći ravnotežu koristeći izvore u samoj prirodi.

Danas je upravo pravi dan za novi početak

Želiš li se osloboditi dijela tebe koji te koči, koji ti umanjuje slobodu i ljepotu življenja u punini slijedi upute i dogovori termin. Zaslužuješ život bez:
TJESKOBE, ANKSIOZNOSTI, NAPADA PANIKE
STRAHA: NEPOZNATIH ili POZNATIH – od letenja, pred nastup, pred ispit, od tunela, od zaljubljivanja, bliskosti u vezi.....
NOĆNIH MORA, POREMEĆAJA SPAVANJA
NESIGURNOSTI, LJUTNJE, PLAČLJIVOSTI, NEMOĆI, DEPRESIJE............
FOBIJA – od otvorenih prostora, gužve u zatvorenim ili otvorenim prostorima....

Malodušnosti: potištenosti , promjene raspoloženja , postporođajna depresija, zimska depresija....

Želiš poboljšati:
- emotivno zdravlje: tuga, tjeskoba, zabrinutost……..
- mentalno zdravlje: problemi identiteta, gubitak apetita, pamćenje ....

Želiš poboljšati fizičko zdravlje tvog kućnog ljubimca ili njihove strahove
......i još mnogo, mnogo, više.
Sve to možeš učiniti uz pripravke iz Božje ljekarne koji nemaju štetnih posljedica. Nisu testirani na životinjama, već nam daruju snagu Majke Zemlje, a pri tome se ne nanosi niti jednom biću šteta niti ga se treba usmrtiti kako bi se došlo do lijeka/pripravka za moje ili tvoje dobro.
Melita Žeželić

Homeopatkinja LICH – England, i IACH – Greece, reg. HUH
Bachova cvjetna terapija
Mindfulness
Metoda Radost buđenja
Theta, Reiki, Ilahinoor, Barsi,
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti
Soulwhisperer Melita
mob.091 179 00 79
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.facebook.com/events/570534164384185/57053417105
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakenig
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening
Hrvatski institut holističkog iscjeljivanja Radost buđenja
Love is the best medicine!

 

♥