RADIONICA IZRADE PRIRODNE KOZMETIKE ZA NJEGU OSJETLJIVE KOŽE

VIŠE O RADIONICI
Osobe s osjetljivom kožom teško pronalaze kozmetiku koja im odgovara i na koju im njihova nježna koža neće reagirati. Svatko koji ima ovaj tip kože zna koliko se krema, losiona, gelova i seruma kupuje, pa onda baca jer koža kaže -ne!-

Zamislite da znate sami izrađivati kozmetiku i imati potpunu kontrolu nad sastojcima koji se nalaze u njoj? To bi bila velika prednost i vrlo brzo biste imali cijelu kolekciju kozmetike koju vaša koža voli.

Pozivamo vas na radionicu izrade kozmetike njegu osjetljive kože!

Na radionici ćete naučiti izrađivati:
• Prirodnu kremu za njegu lica za osjetljivu kožu
Prirodna, neagresivna i vrlo blaga krema koja se sastoji od hladno prešanih i nerafiniranih biljnih ulja, čistih hidrolata, te dodataka primjerenih za reaktivnu kožu.
• Uljni serum za njegu osjetljive kože
Biljna ulja namijenjena baš za nježnu osjetljivu kožu sklonu alergijama, uz dodatke koji umiruju kožu i jačanju njen obrambeni mehanizam.
• Tonik za lice za osjetljivu kožu
Potpuno prirodan tonik na bazi ljekovitih hidrolata i posebnog dodatka koji će navlažiti vašu kožu te umiriti eventualna crvenila i osipe.
• Gel za umivanje lica

Od prirodnih tenzida i hidrolata, temeljito čisti, no vrlo je blag i neagresivan prema koži.

Upoznat ćete se s materijalima koji se koriste u izradi prirodne kozmetike, njihovim djelovanjem i svojstvima (biljna ulja, hidrolati, eterična ulja, emulgatori, aktivni kozmetički sastojci).
Svaki polaznik će naučiti izrađivati navedene pripravke, a za svaki izrađeni pripravak dobit ćete pisane materijale, te točna uputstva kako koristiti pripravke, uz dodatne savjete za poboljšanje stanja kože.
Uz naučenu vještinu izrade kozmetike, svaki polaznik će i dobiti izrađene pripravke.

Radionicu vodi: Vlatka Mileusnić
Radionica se održava 05.03.2019., s početkom u 17:15.
Trajanje radionice je 3 sata (do 20:15).
Kotizacija: 250,00kn

Broj polaznika je ograničen na 8 polaznika, pa je prijava obavezna. Uplatom kotizacije rezervirali ste svoje mjesto.

O PREDAVAČU
Aromaterapijom, fitoterapijom i prirodnom kozmetikom bavi se petnaestak godina. Završila niz škola i tečajeva, uključujući i Pacific Institute of Aromatherapy i Centar Cedrus. Prva njezina tvrtka Smilje i bosilje bavila se uvozom branda Oshadhi, a tijekom 11 godina održala brojne radionice i predavanja na temu fitoaromaterapije i prirodne kozmetike, te na istu temu pisala tekstove. Druga tvrtka Hunky-dory, u kojoj sada radi, bavi se edukacijom: radionicama, predavanjima, bloganjem i podcastiranjem.Ljekovite biljke nisu samo njen posao nego i život- svakodnevno je okružena prirodnim biljnim pripravcima koje koristi za njegu i zdravlje, za sebe i svoju obitelj.

PRIJAVE NA:
- u dućanu Bio Terra, Vlaška 7, Zagreb
- Putem web shopa https://bioterra.hr/shop/

 ♥