RADIONICA EMOCIONALNE TERAPIJE

Centar Pozitiva i Lidia Černi srdačno Vas pozivaju
NA DVODNEVNU RADIONICU EMOCIONALNE TERAPIJE
koja će se održati 15. i 16. ožujka od 18-20 sati – Zvonimirova 20/2 (udruga Antona)
Svaki polaznik radionice dobiva BESPLATNI tretman Emocionalne terapije...

Što su emocije? Kako se formiraju? Tko ih stvara? Dali nas naše emocije određuju? Zašto patimo? Zašto se osjećamo krivcem ili žrtvom? Možemo li ovladati svojim emocijama?
To su samo neka od pitanja s kojima se susrećemo cijeli život.

Na radionici ćemo odgovoriti na sva ta pitanja, te se upoznati sa dubiozama svojih emocija i identifikacija, emocionalnom inteligencijom, našim emocionalnim blokadama, problemima sa emocijama u životu, važnosti koju pridajemo emocijama u našoj svakodnevnici-

Osvijestiti ćemo i utjecaj koji stari emocionalni obrasci imaju u našim trenutnim životnim okolnostima i kako ih razumjeti i riješiti ih se.
Upoznat ćemo se sa pogubnim utjecajem emocija na naše stavove, identifikaciju, obrasce ponašanja, osjećaj krivnje, nedostatak samopouzdanja i usmjeriti svoju pažnju na razumjevanje emocionalne inteligencije koja nas lišava prevelikih, dramatičnih i posve iracionalnih emocija.

Naučit ćemo alate kako ovladati svojim emocijama kako bi poboljšali i ovladali kvalitetom svog života. Jer svi zapravo želimo ostvariti svoje najviše standarde osobnosti - samopouzdanje, dostojanstvo, zadovoljstvo sa sobom...

Po završetku radionice, svaki polaznik dobiva BESPLATNI TRETMAN Emocionalne terapije...

Emocionalna terapija je metoda koja stimulira informacije i omogućava da mozak obradi (probavi) negativno iskustvo umjesto da ostane blokirano, traumatizirano, zaglavljeno u našoj podsvijesti. Ovom metodom intenziviramo i stimuliramo (REM faza) riješavanje brze i efikasne obrade negativnih, traumatičnih i stresnih emocija i osjećaja iz podsvijesnog..

Ova uspješna, prirodna, trenutno mjerljiva i znanstveno potvrđena metoda već 25 godina, primjenjuje se učinkovito u mnogim državama Europe a pomaže riješiti:
- Krivnju
- Strah od neuspjeha, letenja, zubara, vožnje auta, samoće, napuštanja, promjena, bliskosti, smrti, zatvorenih prostora, visine itd.
- Depresiju, fobije
- Stres zbog događaja, nezgoda ili trauma iz prošlosti
- Stres na poslu, (burning-out)
- Odvikavanju od pušenja, alkohola i drugih ovisnosti
- Smanjenju tjelesne težine
- Konfliktnim situacijama
- Pomaže u riješavanju panike, nemira, tuge boli, bespomoćnosti
- Emocionalne, financijske i druge blokade
- Blokade ili tremu pred ispit, javni nastup, natjecanje
- Probleme poslovnih obaveza i konflikata u odnosima
- Sportske traume i stres i mnoge druge stresne situacije, nedostatke i probleme

Cijena radionice je 300 kuna.

Uplatu možete izvršiti direktno na dan održavanja radionice ili na IBAN Centra Pozitiva u Erste Banci Zagreb
HR7424020061100900972

Informacije i prijave na 097 683 0310 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radionicu vodi LIDIA ČERNI - certificirani emocionalni terapeut (wingwave trener), NLP life coach, holistički trener- coach, hipnoterapeut.
Članica je međunarodnih Asocijacija - IAHT (International Alliance of Holistic Therapist), CMA (Complementary Medical Association), licencirana pri ABC Awards and Cetra Awards Quality Licence Scheme, članica njemačkog Besser-Ziegmund Instituta,
Članica je Hrvatske NLP Akademije

Photo by Kat Love on Unsplash