TIJELO KAO OGLEDALO UMA -interaktivne radionice namijenjene stručnjacima pomagačkih profesija

Slika je preuzeta s naslovnice knjige - The Good Life: autor: Graham Music

Izvor zadovoljstva i prave motivacije postaje uočavanje jasnih veza između rada na vlastitim potencijalima i resursima te zadovoljstva i napretka klijenata. Što više radimo „na sebi“ to više možemo dati onima s kojima radimo.

Ukoliko je Vaš posao baziran na direktnom radu s klijentima, zahtjeva dobre komunikacijske vještine, brze uvide u njihova i vlastita tjelesna i psihička stanja te promjene koje se dešavaju kroz interakciju u radu, pridružite se ciklusu radionica u organizaciji Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“.
Program koji primjenjujemo tijekom rada, djeluje holistički, sagledava cjelovito osobu, njezine misli, ponašanje, tijelo i emocije, što joj pruža mogućnost da upoznaje svoje unutarnje potencijale, vanjski svijet i odnose u njemu. Program radionica obuhvaća primjenu znanja i vještina iz psihodramskih kreativnih tehnika, Senzorno Integrativne Ayres Terapije SIAT, i komunikacijskih vještina.

Teme koje ćemo proraditi na radionicama:
• istražiti svakodnevne izazove u radu s klijentima
• naučiti kako uspostaviti „unutarnje senzore“ za praćenje i mjerenje vlastitih potencijala, a onda i njihov razvoj u kompetenciji s ciljem što veće profesionalne učinkovitosti u odnosu na klijente
• pratiti vlastita osobna i profesionalna djelovanja,
• preispitati trenutnu situaciju iz druge perspektive,
• pripremiti se za buduće događaje u kojima se želi djelovati sa većim omjerom fleksibilnosti
• pojačati doživljaj sebe i drugih
• bolje razumjeti poruke iz tijela

Aktivnosti radionica podijeljene su na:
• interaktivno tematsko predavanje,
• primjere iz prakse,
• pokazne vježbe,
• grupni rad, rad u parovima i samostalni rad,
• podjelu iskustva

ŠTO VAS OČEKUJE?
Sigurno, povjerljivo i dobronamjerno okruženje za rad. Radionice su međusobno povezane i osmišljene za rad u maloj grupi, do najviše osam sudionika.

TKO SU SUDIONICI?
Radionice su namijenjene stručnjacima pomagačkih profesija koji su zainteresirani za osobni i profesionalni rast i razvoj.

KADA SE VIDIMO?
Radionice se održavaju subotom od 9.00-13.00 sati (za vrijeme trajanja radionice predviđeno je više kraćih pauza za vrijeme kojih će biti ponuđeni kava, čaj, sokovi i zdrave grickalice).

Radionice se održavaju prema slijedećem rasporedu:
1. RADIONICA - 01.06. 2019. od 09:00 - 13:00
2. RADIONICA - 08.06.2019. od 09:00 - 13:00
3. RADIONICA - 15.06.2019. od 09:00 - 13:00

GDJE SE VIDIMO?
U prostoru Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“. Nalazimo se u Novom Zagrebu, naselju Dugave pored Oktogona, na adresi: Hribarov prilaz 6.

VODITELJICE RADIONICA:
Koraljka Rudančić, rođena je u Zagrebu, 1978. godine, psihodramska je psihoterapeutkinja s Europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP), terapeutkinja je Senzorno Inegrativne Ayres terapije i trenerica Neurolingvističkog programiranja. Djeluje i radi od 2007. godine u Centru za savjetovanje i edukaciju „Balans“ gdje vodi, u kontinuitetu, iskustvene - terapijske psihodramske grupe, individualnu psihoterapiju i savjetovanje za odrasle. Provodi individualnu i grupnu terapiju za djecu, adolescente i savjetovanje za roditelje i članove obitelji. Voditelj je tematskih edukativnih radionica i treninga za stručnjake koji rade u zdravstvu i/ili obrazovanju.

Matea Krišto, rođena je u Zagrebu, 1981. godine, socijalna je pedagoginja i psihodramska psihoterapeutkinja. Završila je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramsku psihoterapeutkinju. Od 2010. godine vodi niz psihodramskih radionica te kao psihodramska psihoterapeutkinja vodi iskustveno - terapijske grupe. Djelatnica je Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, gdje radi s djecom i mladima s teškoćama u razvoju i djecom s posebnim potrebama. Provoditeljica je rehabilitacijskog programa pri CZOO Velika Gorica.

CIJENA PO RADIONICI:300,00kn.

KAKO SE PRIJAVITI?
Pošaljite Vašu prijavu s ispod navedenim podacima, na e-mail adresu:infomk175@gmail.com
- ime i prezime,
- godina rođenja,
- email adresa,
- broj mobitela,
- zanimanje.

KAKO SE INFORMIRATI?

Nazovite nas na broj:
♦ Koraljka/098 1377 120 ili Matea /098 678 182
♦ Pišite nam na e-mail: infomk175@gmail.com