Živjeti sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja

Zadovoljstvo mi je pozvati vas na 3 satnu radionicu na kojoj ćemo predstaviti Rekonektivno iscjeljivanje.
Ova radionica je namjenjena kako praktičarima Rekonektivnog iscjeljivanja tako i svakom tko želi saznati više o Rekonektivnom iscijeljivanju (nije potrebno nikakvo predznanje niti iskustvo povezivanja sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja).

Rekonektivno iscjeljivanje je energetska interakcija koja otvara vrata promjeni u svim aspektima vašeg života. Iscjeljivanje koje se dešava u toj interakciji dovodi vas u stanje veće cjelovitosti i ne utječe samo na vas, već i na vašu okolinu, jer s promjenom vaše vibracije utječete i na promjenu vibracije u svom okruženju.

Gosti na ovoj radionici biti će naši kolege iz Rekonektivnog centra iz Praga sa Vladimirom Ekartom koji ove godine organiziraju seminar Rekonektivnog iscjeljivanja u Pragu u listopadu sa dr Ericom Pearlom pa ćemo iskoristiti priliku da predstavimo i predstojeći seminar. Radionica će biti interaktivna i fokus će biti na tome kako koristiti frekvencije Rekonektivog iscjeljivanja u svakodnevnom životu.

Radionica je besplatna ali zbog potrebe da znademo koliki broj sudionika možemo očekivati na radionici potrebno je da se prijavite na radionicu dovoljno je da pošaljete email sa vašim imenom i prezimenom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili whatsup ili sms na 0955884585.

Organiziraju: Svemir Kovac - mentor of The Reconnection, Zagreb i Dr.Eric Pearl - The Reconnection - Croatia
Nedjelja, 2. lipnja 2019. u 16:30 – 19:30
Chilloutka, Ilica 15, 10000 Zagreb, Croatia

Radujemo se druženju uz frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja!

facebook mali