PSIHODRAMSKA RADIONICA - ŽIVOT IZVAN ZONE KOMFORA

"Život nije čekanje da oluja prođe, nego učenje kako plesati na kiši." - nepoznati autor -

PSIHODRAMSKA RADIONICA - ŽIVOT IZVAN ZONE KOMFORA

Nakon ljetnog predaha pridružite nam se na psihodramskoj radionici „Život izvan zone komfora“ i oslobodite svoju spontanost i kreativnost!

Tijekom radionice primjenjivati ćemo psihodramske kreativne tehnike, i putem njih uvidjeti vezu između nepovezanih iskustava koja se pojavljuju u obliku novih misaonih ideja, kako bi se omogućilo oslobađanje kreativnosti. Kreativan razvoj se zaustavlja zahtjevima da se ograniči mašta, dok se krećemo sigurnim, poznatim i prihvaćenim putovima. Razvoj kreativnosti bira nesigurne, neutabane staze - izvan zone komfora! Svaki pojedinac ga ima i može ga razviti i primijeniti u svakodnevnoj životnoj situaciji. 

U tu svrhu psihodramska metoda koristi potencijal dječje igre - spontanost i kreativnost - koja se gubi tijekom odrastanja, a važna je u životu u svim novim i nepoznatim situacijama. Jacob Levy Moreno, idejni tvorac psihodrame, vjerovao je da se ljudi mogu osloboditi ustaljenih obrazaca i uloga, razvijanjem kreativnosti i spontanosti, kako bi se proširio izbor uloga s kojim osoba aktivno sudjeluje u životu. Iz toga proizlazi da je važan terapijski cilj u psihodrami povezati sjenovite sadržaje i iznova omogućiti snagu i sposobnosti za djelovanje. 

ŠTO VAS OČEKUJE?
Sigurno, povjerljivo i dobronamjerno okruženje za osobni rad. Radionica je osmišljena za rad u maloj grupi. 

TKO SU SUDIONICI?
Radionica je namijenjena svim punoljetnim osobama koje su zainteresirane za osobni rast i razvoj, za sve one koji žele promijene u svom životu, bilo iz osobnih ili profesionalnih razloga, bez obzira na dob, spol, zanimanje ili stručnu spremu.

KADA SE VIDIMO?
Radionica se održava: 19. 10. 2019. (subota) od 10:00 - 14:00 (za vrijeme trajanja radionice predviđena je pauza za vrijeme koje će biti ponuđeni kava, čaj, sokovi i zdrave grickalice).

GDJE SE VIDIMO?
U prostoru Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“. Nalazimo se u Novom Zagrebu, naselju Dugave pored Oktogona, na adresi: Hribarov prilaz 6.

VODITELJICE RADIONICE:

Koraljka Rudančić, rođena je u Zagrebu, 1978. godine, psihodramska je psihoterapeutkinja s Europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP), terapeutkinja je Senzorno Inegrativne Ayres terapije i trenerica Neurolingvističkog programiranja. Djeluje i radi od 2007. godine u Centru za savjetovanje i edukaciju „Balans“ gdje vodi, u kontinuitetu, iskustvene - terapijske psihodramske grupe, individualnu psihoterapiju i savjetovanje za odrasle. Provodi individualnu i grupnu terapiju za djecu, adolescente i savjetovanje za roditelje i članove obitelji. Voditelj je tematskih edukativnih radionica i treninga za stručnjake koji rade u zdravstvu i/ili obrazovanju.

Matea Krišto, rođena je u Zagrebu, 1981. godine, socijalna je pedagoginja i psihodramska psihoterapeutkinja. Završila je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramsku psihoterapeutkinju. Od 2010. godine vodi niz psihodramskih radionica te kao psihodramska psihoterapeutkinja vodi iskustveno - terapijske grupe. Djelatnica je Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, gdje radi s djecom i mladima s teškoćama u razvoju i djecom s posebnim potrebama. Provoditeljica je rehabilitacijskog programa pri CZOO Velika Gorica.

CIJENA RADIONICE: 250,00kn.

KAKO SE PRIJAVITI?
Pošaljite Vašu prijavu s ispod navedenim podacima, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ime i prezime,
godina rođenja,
email adresa,
broj mobitela.

KAKO SE INFORMIRATI?

Nazovite nas na broj:
Koraljka/098 1377 120 ili Matea /098 678 182

Pišite nam na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ako ste ikad pomislili o djelotvornoj kreativnoj metodi za stvaranje promjene o kojoj intenzivno razmišljate, onda je PSIHODRAMA pravi izbor za Vas!