Reiki - besplatne grupne seanse i individualni tretmani

Reikijem možete sami sebi pomoći ne samo u fizičkom zdravlju, već u svim područjima života, kao što su stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, kidanje negativnih vezanosti, uklanjanje toksičnosti među ljudima, iscjeljivanje prošlih trauma, energetska čišćenja i zaštite ljudi, prostora i vozila, rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje, energetska pomoć umirućima, itd. Reiki je jednostavna, a moćna energetska tehnika opuštanja, samoiscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu, kao i tehnika iscjeljivanja drugih. Porijeklom je iz Japana. Reiki nije magija, kult ili religija.

Kako biste se pridružili BESPLATNIM grupnim Reiki seansama na daljinu, pratite moje FB stranice za najavu grupne seanse (to je obično svakih 7-10 dana). Lajkajte Facebook stranicu Mystical Voyager te po želji uključite opciju "see first" kako bi vam se objave uvijek prikazivale na vašem zidu: https://www.facebook.com/mystical.voyager.hr/

 

INDIVIDUALNE REIKI SEANSE (TRETMANI)

Jednokratna seansa iscjeljivanja i podrške:
Slanje podržavajuće i iscjeljujuće Reiki energije za bilo koje područje na kojem želite poraditi, poput fizičkog zdravlja, stresa i opuštanja, postizanja unutarnjeg mira i sklada, jasnoće u mislima i koncentracije, energiziranja i jačanja volje, raznih emotivnih i psiholoških problema, popravljanja odnosa, kidanja negativnih vezanosti u odnosima, uklanjanja toksičnosti među ljudima, iscjeljivanja prošlih trauma, energetskih čišćenja i zaštite, rada na željama i ciljevima, slanja energije u predstojeće događaje za podršku, energetske pomoći umirućima, itd.
Seansa traje oko 30 minuta i radi se na daljinu u vrijeme kada se možete umiriti i opustiti kako biste mogli osjetiti energiju i imati najbolji učinak.
Cijena: 150 kn (ili €20 ako se plaća karticama putem PayPal-a).

Serija od četiri seanse:
Serija seansi se radi četiri dana za redom i ona je zapravo najbolji izbor kada se radi na nekom složenom problemu.
Cijena: 450 kn (ili €60 ako se plaća karticama putem PayPal-a).

Energetsko čišćenje prostora i postavljanje zaštite:
Uklanjaju se negativne energije, zaostaci negativnih događanja, loše misli i namjere drugih ljudi, teške emocije, uroci, crna magija i slično te se postavlja zaštita. Postupak uključuje: energetsko čišćenje prostora (životnog prostora poput kuće ili stana, ili poslovnog prostora) + čišćenje i zaštita svih ukućana. Odnosi se na samo jedan prostor i samo na ukućane (osobe koje žive u tom prostoru).
Postupak provodim na daljinu tijekom jedne noći, uz vaše jednostavno aktivno sudjelovanje u toj seansi. Učinak seanse vrijedi oko godinu dana.
Cijena energetskog čišćenja i zaštite: 450 kn (ili €60 karticama putem PayPal-a).

VIŠE INFORMACIJA O REIKIJU (kako Reiki djeluje, o tečajevima tj. inicijacijama, o obnovi Reikija za već inicirane, itd.):
http://bit.ly/REIKI-inicijacije-obnova-tretmani-ciscenje-zastita

KONTAKT:
Boris Pecigoš, Reiki Majstor i Učitelj
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.