Terapijska joga

Terapijska joga je program od tri radionice namijenjene osobama koje imaju minimalno 6 mjeseci iskustva u jogi te poteškoća lokomotornog sustava – problemi sa zglobovima, ligamentima, donjim dijelom leđa, koljenima, kukovima itd.

Cilj je poduprijeti, pomoći te podučiti osobe kako vježbom terapeutski dijelovati na određenu problematiku te redovitom praksom doći do boljih rezultata.

Rad je u maloj, zatvorenoj grupi gdje se radi sa svakim polaznikom posebno.
Radionice se održavaju svake subote od 10:00 – 11:30, od 12.10. do 26.10.

Radionice vodi: Nives Viličić

O Nives
Svoju ljubav prema pokretu započinje u ranoj dobi baveći se gimnastikom kroz koju upoznaje vježbe istezanja i opuštanja mišića te njihovu bitnost za zdravlje. Kasnije kroz knjige o jogi razvija oduševljenje prema toj disciplini i ulazi dublje u taj svijet, prakticirajući tehnike disanja i meditacije.
Preselivši se u Kanadu pruža joj se mogućnost da završi školu za terapeutsku, sportsku i relaksacionu masažu te 2005 godne školu za Jogu gdje zavšrava 250 sati. Nakon stjecanja diplome, započinje intenzivniji i daleko zahtjevniji studij Iyengar Yoge u trajanju od preko 10 godina i više tisuća sati. U sklopu studija i izvan njega, pohađa mnoge radionice i seminare od 2006 godine pa nadalje, iz područja ljudske anatomije i patologije.
Podučava jogu u različitim joga studijima u Kanadi. Osim toga dobiva poziciju supervizora - Board of directors- i radi na poboljšanju kvalitete podučavanja joge, prateći mnoge učitelje, njihovo znanje i učiteljske vještine.
Svoje znanje Nives nadograđuje i danas kroz razne radionice ali i online webinare sa svojim učiteljima iz Kanade.

Prijave uz lječničku dokumentaciju povijest bolesti(snimke) na: yogamdaily@gmail.com

Lokacija: Studio Yogam – Jarun