UNUTRAŠNJE VODSTVO I ENEAGRAM

Eneagram je drevna mapa Sufi mistika o devet tipova ličnosti.
To je precizni opis karakteristika i fiksacija svakoga pojedinog tipa ličnosti, kako u osjećajima, tako i u umu i akcijama.
No svako ljudsko biće rodi se i s darom koji ga povezuje s Neosobnom mudrošću, s Objektivnom sviješću – svako ljudsko biće rađa se sa svojim Unutrašnjim vodstvom.

eneagram mNa ovoj radionici naučit ćemo nove načine kako se osloboditi zatvora svojih fiksacija i starih načina ponašanja prepoznajući i vježbajući povezivanje s izvorom vjekovne mudrosti u nama – sa svojim Unutrašnjim vodstvom.
Tijekom iskustvene radionice radit ćemo vježbe koje će nam pomoći da se otvorimo jedinstvenom okusu i obličju koje ima svaki eneagramski tip kako bismo zatražili, otkrili i primili svoje Unutarnje vodstvo.

SEMINAR VODI...
Stephane Picard Upchara Stephane Picard-Upchara završila je studij filozofije i ima obrazovanje iz Ericksonove hipnoze i PNL. Diplomirala je kao voditelj terapeutskih grupa te sudjeluje u radu Škole učenja Diamond Logos Faisala Muqadama i kao predavač-senior vodi seminare o Esenci te o Eneagramu, kao dijelu toga učenja.
Seminare i radionice vodi u Italiji, Španjolskoj, Danskoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Venezueli, Čileu, Meksiku i Indiji.

u Samoboru, Hamor 15
od 10. do 12. 1. 2020.

Za prijave i dodatne informacije obratiti se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
fb: Intenziv svjesnosti ili na telefon: 098 453368 (Miljenko)