Seminar Rekonektivnog iscijeljivanja u Zagrebu 25. i 26. travnja 2020

Rekonektivno iscijeljivanje je opipljiva energetska interakcija sa inteligencijom druge dimenzije. Ona se predstavlja kao frekvencija energije, svijetlosti i informacije. Te frekvencije su po prvi put postale dostupne i poznate znanstvenoj zajednici 1993. godine kroz dr. Erica Pearla. Eric je razvio proces kako da podučava druge kako da dođu u kontakt s tom inteligencijom i znanost to istražuje od tada. Učenje Rekonektivnog iscijeljivanja je proces i mjesto interakcije sa frekvencijama Rekonektivnog iscijeljivanja koje omogućuje otvaranje portala, koje nas povezuje sa recipročnim svemirom. U tom polju Rekonektivnog iscijeljivanja se odmah prima duboka transformacija, eksapnzija i evolucije. Ova energetska interakcija stvara novu terra firma za iscijeljenje čovječanstva i naše planete.

Rekonektivno iscijeljivanje lako može naučiti svatko. Ove vibracione frekvencije uključuju energetske sisteme i dobrobiti svih tehnika energetskog iscijeljivanja, a dostupne su bez kompliciranih koraka, procedura i rituala.

Rekonektivnog iscijeljivaje nudi se kao individualna sesija, te nije niti terapija niti tretman. Ono je PROMJENA. Iscijeljivanje svake osobe će biti jedinstveno, budući svako od nas ima svoje jedinstveno savršenstvo. Nakon vaših sesija, posmatrajte svoj život i budite promatrač. Primjetite što se je počelo mijenjati. Promjena može biti na fizičkom nivou, a može biti i na mentalnom i emotivnom nivou. Moguće je da odnos postane lakši ili da je poslovni izazov nestao, ili ste u vašoj vibracijskoj interakciji s drugima postali katalist, izvor rješenja za problematične situacije drugih. Dakle, vi će te primiti ono što je naprimjerenije za VAS u vašem životu, a također i za one s kojima ste u interakciji. Rekonektivno iscijeljivanje je izvor cjelovitosti. Opipljivo je. Događa se vibracijski skok na staničnom nivou. Vaš DNK se mijenja. Počinjete emitirati koherentniji nivo svijetlosti. Vaš život počinje teči i postaje životni napredak.

25. i 26. travnja 2020 u Zagrebu održat će se seminar Rekonektivnog iscijeljivanja (O.N.E. Experience). Seminar se sastoji od dva dijela. Prvi dio je online program pod nazivom Portal. To je 8 sati snimljenog programa u kojem vas dr. Eric Pearl, osnivač Rekonekcije i autor knjige Reknekcija Iscijeli sebe, iscijeli druge vodi kroz osnove Rekonektivnog iscijeljivanja. Drugi dio je Katalist program koji se održava uživo u Zagrebu 25. i 26. travnja 2020. Na drugom dijelu kojeg vode dugogodišnji instruktori Rekonekcije Gugliermo Poli i Svemir Kovač, još će te dublje uroniti u frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja koje će potaknuti u vama duboku transformaciju. Veliki dio programa uživo u Zagrebu biti će praktični rad gdje će te postići majstorstvo u povezivanju s frekvencijama Rekonektinog iscijeljivanja. Nakon seminara imat će te mogućnost postati certificirani praktičar Rekonektivnog iscijeljivanja. Više informacija o programu možete pronaći na https://izri.hr/hr/.
Za prvih 20 prijava vrijedi posebna cijena sa 30% popusta, a moguće je plaćanje na rate.

Za sva pitanja oko seminara možete kontaktirati Svemira Kovača na svemir.kovac@gmail.com ili 0955884585.

19. studenog u 20.00 bit će održan webinar o predstojećem seminaru gdje će te imati prilike dobiti više informacija o seminaru te će te biti u mogućnosti postavljati pitanja. Na ovaj besplatini webinar možete se prijaviti na slijedećem linku https://zoom.us/meeting/register/7536072f75f6a927cde7dc3c8da9331e.