KUNDALINI JOGA NAS POVEZUJE SA NAŠOM DUŠOM

Sve stvari koje su uistinu važne – ljepota, ljubav, kreativnost, radost, unutrašnji mir – dolaze iz mjesta izvan uma i misli. -Eckhart Tolle

 Kundalini Yoga redovni satovi na dvije lokacije u centru grada:
Grupe su male (max 10 polaznika).

UTORAK/ČETVRTAK 19.00-20.00 h
Ulica Kralja Zvonimira 20, CENTAR ALTONA

PONED./SRIJEDA 18.00-19.15 h
Ilica 43,Yoga&Art studio Lotos, Zagreb, Croatia

Upis novih članova u toku,grupa u formiranju

svi upiti i informacije:
info@kundaliniyogajourney.com
ili na tel.095 900 8768

obavezne predhodna prijava zbog ograničenosti prostora :)

 

O KUNDALINI YOGI PO UČENJU YOGI BHAJANA:
Kundalini Yoga po učenju Yogi Bhajana se smatra jednom od najpotpunijih yoga tradicija, koja kombinira meditacije, mantre, fizičke vježbe i položaje tijela (asane) te tehnike disanja (pranayame). Zovu je Raj Yoga (Kraljevska yoga), odnosno tehnika koja kombinira 8 učenja yoge u jednu praksu.

Slijed pokreta, ritma i zvuka, objedinjuje svaki dio tvoga tijela, uma i duše.
Prijašnje iskustvo Yoge ili sličnih disciplina nije potrebno da bi počeli postizati nedvojbene rezultate već pri prvim nastojanjima. Kundalini Yoga je program koji je savršen za novo tisućljeće, yoga osvještenosti koja nas uči kako da nadiđemo naša ljudska ograničenja.
S vremenom ta će disciplina uskladiti fiziološke i psihološke uvjete za potpuno zdravlje.To uključuje uravnoteženi i jak žljezdani i živčani sustav, povećani kapacitet pluća, te pročišćavanje emocionalnih blokada. Kundalini joga je holistička filozofija koja donosi pomlađivanje i iscjeljenje. Sa redovnim vježbanjem razvijamo osviješteno usklađivanje svoje osobne životne energije sa univerzalnom životnom silom i protokom Prane.Sveopći učinak je uravnoteženje tvojih čakri i tvojih deset duhovnih tijela.
Time se budimo kroz spoznaju o tome da smo duhovna bića u ljudskom postojanju.Kundalini je duhovna energija koja spava u svakom čovjeku u području prve čakre – Muladhara.To je snaga koja je po svojoj prirodi spiralna i savijena je tri i po puta u obliku prstena, i tako miruje sve dok je ne probudimo. Kada se kundalini budi, kreće se uzduž energetskog kanala koji protječe kroz kičmeni stup od trtice do glave i na svom putu kroz energetski kanal prolazi kroz čakre kako bi dosegla sedmu – Krunsku čakru.
Kundalini je po svojoj prirodi energija koja prepoznaje sve naše energetske (emotivne, mentalne, ali i fizičke) blokade i ima tu sposobnost da ih razbija i pravi svojevrsno čišćenje. Kako se ova energija uzdiže kroz energetski kanal, čovjek tako i postaje sretniji, zadovoljniji, uravnoteženiji i zdraviji u svakom smislu. Njenim podizanjem ka gornjim čakrama intelektualne sposobnosti dolaze do izražaja, poboljšavaju se memorija i koncentracija, kao i snaga volje.

Kundalini yogu po učenju Yogi Bhajana mogu svi prakticirati neovisno o prethodnim znanjima i iskustvima u yoga tehnikama.

„Ili se uzdigneš iznad energije i ona te ponese ili ideš ispod energije, koja te onda opterećuje.“
Yogi Bhajan

O učiteljici: https://kundaliniyogajourney.com/satinder-kaur/

Practice gives you an experience beyond the limits of time and space—an experience of the depth of your soul and true identity. This direct experience of your higher self builds a platform of strength, radiance, and security on which to build your life.
Yogi Bhajan

svi upiti i informacije:
info@kundaliniyogajourney.com
ili na tel.095 900 8768

 ♦