Bivše, sadašnje i buduće veze na čišćenju u himalajskoj spilji

Sam boravak u himalajskoj spilji je dobrodošao za zdravlje. 20 tona himalajske soli ugrađeno u zidove, pod i strop emitiraju puno iona koji pomažu zdravlju. Kupanje na moru je zdravo jer smo u vanjskom kontaktu sa soli. Sol razgrađuje energetske blokade, odnosno emocionalne blokade iz našeg tijela. Kad u takvom okruženju čistimo emocionalne traume, sve je učinkovitije.

Okruženje himalajske soli pomaže i u čišćenju obrazaca, ili kako ih volim zvati bezobrazaca, koji nastaju u problemima u odnosima.

Kad u bivšoj vezi u kojoj smo imali emocionalnih problema (zato je i bivša)imamo obrazac lošeg odnosa, prenosimo ga u sadašnju ili buduću vezu. Mogu navesti klasičan, prilično grubi primjer: ženska osoba je imala vezu s ovisnikom o alkoholu. Nije mogla više podnijeti taj odnos i prekinula je vezu. Često se događa da je i slijedeća veza alkoholičar ili neki drugi ovisnik. To je zato jer u sebi nosi obrazac mržnje prema alkoholičarima. Mržnja je emocija koja je, kao i druge emocije, ljepljiva i ona gleda muškarce kroz filter alkoholizma i vidi samo alkoholičare kao potencijalne partnere.

To je samo grubi primjer obrazaca koje nosimo u sebi.

Kako ih riješiti?
Rješavajući emociju koja ih zalijepi za naše filtere, jednostavno otpustite i sami filter(obrazac).
Kako se to radi možete naučiti 15-og prosinca 2019 godine u himalajskoj spilji u Lipovečkoj ulici 21 u 18 sati.
Voditelj je Ivan Modrušan, iskusni emocionalni terapeut ( www.ivanmodrusan.com ).
Na ovoj radionici možete naučiti:
- Kako prepoznati obrazac (bezobrazac) koji se provlači kroz vaše odnose
- - kako prepoznati situaciju u kojoj se on pojavljuje?
- - kako se odnositi prema tom obrascu?
- kako očistiti obrazac?
- kako primjenjivati naučeno u svakodnevnom životu?
- kako prepoznati kod svojih bližih obrazce i pomoći im riješiti to?

Čišćenjem obrazaca dobivate:
- Olakšanje. Svaki obrazac se ne vidi prostim okom ali ima težinu. Kad se očisti, kao da je spao težak uteg.
- - rješavanje ovisnosti o bivšim obrazcima. Tako više ne možete privlačiti iste obrazce, iste ili slične ljude i proživljavati iste ili slične situacije.
- - tek čišćenjem obrazaca, odnosno ovisnosti o nečemu, dolazi do izražaja vaša slobodna volja. Naime, ti obrasci, traume, su se stavljale na put vaše slobodne volje. Vjerovali ste da je imate, ali ste bili ovisni o proživljenim blokadama.

Preporučena donacija je 100 kuna.

Pošto je broj mjesta ograničen u samoj himalajskoj spilji, poželjno je najaviti se na modrusan.ivan@gmail.com ili na broj 091 943 12 44

- Veselim se Vašem dolasku!Image by Gerd Altmann from Pixabay