MAJSTORSTVO NAD UMOM - Um kao tvoj alat, a ne gospodar

Vikend duhovni susret u hotelu Park Plaza Belvedere Medulin od 6. do 8.03.2020.

Pridruži se Centru Svijesti i OMNI Akademiji na tradicionalnom zimskom susretu u hotelu s 4**** zvjezdice, kojeg ovaj put po prvi puta održavamo u Medulinu na samom jugu Istre. Od petka navečer do nedjelje popodne imat ćemo predavanja na temu majstorstva nad umom, razne vježbe i meditacije, a sve će biti upotpunjeno aktivnostima na unutarnjem bazenu i u wellness centru.

Majstorstvo nad umom:
1. Što su to misli i kako funkcioniraju
2. Mentalni zakoni Svemira
3. Meditacije iscjeljenja emotivnog i mentalnog tijela (ulazak u vrt uma)
4. Razumijevanje vibracija i frekvencija
5. Otkrivanje vlastite frekvencije te proces aktivacije kristalnog tijela
6. Igre prepuštanja

Hotel:
Park Plaza Belvedere Medulin 4****
Korištenje wellness centra uključeno u cijenu
Smještaj u dvokrevetnih sobama (jednokrevetne na upit)

Cijena:
Puni pansion za cijeli vikend (smještaj i tri obroka dnevno) s korištenjem wellnessa i cijelim duhovno-energetskim programom:
A) U dvokrevetnoj sobi: 1.350kn
B) U jednokrevetnom sobi: 1.500kn

Prijave na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 0994944449 (Jasmina)

ivan bIvan Bavčević je međunarodno priznati predavač, terapeut i učitelj duhovnosti i životnih znanosti koji ima utemeljene svoje Škole svjesnosti u Španjolskoj (u Madridu, Granadi i Gironi), Sloveniji (Nova Gorica), Hrvatskoj (Rijeka, Split, Pula i Zagreb) te povremeno u Srbiji i drugim zemljama. Svoje programe drži direktno i izvorno na španjolskom, engleskom i hrvatskom jeziku davajući priliku ljudima da na materinjem jeziku imaju pristup najbitnijim životnim znanjima.
Također je gostujući predavač na Sveučilištu u Granadi, najprestižnijem španjolskom sveučilištu koje je staro 500 godina i koje ima 80.000 studenata godišnje, gdje svakog mjeseca pred stotinama učenika i javnosti prenosi praktične discipline za svjestan i napredan život kao majstor nad vlastitim umom, emocijama i tijelom. Godine 2017. je imao čast biti predavač na međunarodnom skupu od 4.000 gledatelja gdje je nastupio uz Neal Donald Walsha (autora Razgovora s Bogom), Gregg Bradena, Joe Dispenzu, Don Miguel Ruiza mlađeg, Anitu Moorjani, Jeff Fostera, Moojija i druge. Česti je gost u raznim radio i TV emisijama. U zadnjih 7 godina prešao je preko 500.000 kilometara na 4 kontinenta, održao preko 7.000 sati seminara i radionica sa nekoliko desetaka tisuća sudionika. U svom se radu osim duhovnih i metafizičkih znanja koristi i vlastitom metodom DOP Iscjeljenje (Dopusti, Otpusti, Prepusti) koju je osvijestio 2010. godine i koja služi otpuštanju i iscjeljenju emotivnih povreda, trauma i blokada iz tijela i uma.

Zagrljaj od svih nas iz Centra Svijesti
škola svjesnosti logo

Organizator:
Centar Svijesti, www.centarsvijesti.com , www.facebook.com/centarsvijesti
Medulin: Jasmina, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 099 4944 449


♥ 

centar svijesti predavanje

medulin 1

medulin 2

medulin 3