Ovo sam ja - ciklus od pet besplatnih radionica

Tijekom korona krize, a i nakon potresa, mnogo ljudi je doživjelo gubitak osjećaja sigurnosti. Moguće je da ste se zbog toga susreli s novim životnim izazovima, primjerice s nezaposlenošću, financijskom nestabilnošću, problemima u partnerskim odnosima, te kriznim obiteljskim situacijama. Svi ti događaji došli su nenajavljeno i naglo, te su mogli u vama izazvati neizvjesnost i anksioznost. Nerijetko su se neki od vas osjećali usamljeno i bez podrške. Upravo zbog novonastalih okolnosti i onoga što nam predstoji, a to je suočavanje s posljedicama i tzv. „novom normalnosti“, vrlo važno je započeti proces samoprocjene. 

Psihodrama je kreativna terapijska metoda pomoću koje ćete u tri sata radionice potaknuti svoj um, tijelo i emocije. Na prvoj od pet besplatnih radionica istražit ćete gdje ste sada u ovome trenutku, kako se osjećate te što vam je potrebno kako bi se osjećali bolje, sigurnije i mirnije. Istražit ćete vlastite mogućnosti, granice i ciljeve. U sigurnom okruženju grupe moći ćete dodirnuti, otkriti i pokazati autentičnog sebe.

Tko može sudjelovati?
Radionica je namijenjena svim punoljetnim osobama zainteresiranim za osobni rast i razvoj, bez obzira na dob, prethodno iskustvo rada na sebi, stručnu spremu, zanimanje ili životno iskustvo.
Broj prijava ograničen na 10 osoba.

Prijave i sve dodatne informacije na:
Ljubazno molim u prijavi navesti vaše ime i prezime, godinu rođenja, zanimanje,
broj mobitela i e-mail adresu.

Maja Aqqad,
psihodramska terapeutkinja (ECP)
telefon:+385 921626872
https://naterapijismajom.hr
email: info@naterapijismajom.hr
email: majapsihodrama@gmail.com
adresa: Ivana Cankara 5,
10000 Zagreb

 ♦

Mjesto i datum održavanja:
Ivana Cankara 5
10000 Zagreb
Srijeda 10.06.2020. 17:30-20:30