KLJUČ NAŠEG ISCJELJENJA JE U NAŠIM RUKAMA

Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz iscjeljivanje, transformaciju i duboku integraciju?
Pridružite nam se na dubokom i moćnom vikendu radosti, iscjeljenja i osobnog rasta uz pomoć iskusnog Holističkog terapeuta i majstora ritala vatre i hodanja po žeravici.

Na ovom ćete vikendu duboke transformacije krenuti putem iscjeljenja vašeg unutrašnjeg djeteta, a zaokružiti ćete ovu dinamičnu i iskustvenu radionicu s potpunim otvaranjem za iskustva radosti, čuda, obilja i povezanosti s elementima Zemlje i Vatre, „spaliti“ ćete sve ono što vam više ne služi te manifestirati istinske želje vašeg Srca.

Svatko od nas u sebi nosi neiscijeljeno unutarnje dijete.
Naše pravo i prvobitno stanje je stanje nevinosti i savršenstva i iz ovog stanja život je iskustvo radosti, čuda, obilja. Glavna prepreka koja nas sprječava da živimo u ovom stanju blaženstva je naš neiscijeljen „emotivni teret”.
Ova iskustvena radionica dubokog iscjeljenja je avantura za prevladavanje i oslobađanje od svih „neugodnih“ osjećaja (strah, tuga, sram, krivnja, …) kako bismo mogli u potpunosti oživjeti sveto stanje, moć i radost što smo živi!
I dok iscjeljujemo svoju prošlost i otpuštamo „emotivni teret“ koji smo svo vrijeme nosili, ponovo se spoznajemo kao radosna, ispunjena ljubavlju i duhovno povezana bića, kakva smo oduvijek i bili.

Program:
Iscjeljivanje unutarnjeg djeteta
12.09.2020. 10:00-17:00 i 13.09.2020. 10:00-12:00

Radionica će uključivati vođene meditacije, energetske vježbe i druge procese koji će vam omogućiti da se povežete s neriješenim emotivnim pitanjima i poduzmete konkretne korake iscjeljenja.
Raditi ćemo na tome da spoznamo koju priču priča još i danas naše neiscijeljeno dijete te naći uvjerenja, obrasce i programe koje smo kreirali još u djetinjstvu.
Alica kao Holistički terapeut će vas podučavati originalnim tehnikama i procesima koje možete nakon seminara svakodnevno primjenjivati u svom životu, kako biste podržali svoj rast. Nakon radionice polaznicima će biti omogućene online radionice (grupne i/ili individualne).

KLJUČ NAŠEG ISCJELJENJA JE U NAŠIM RUKAMA 1Pročišćavanje elementom vatre i ritual hodanja po žeravici 13.09.2020. 13:30-22:30
Ritual pročišćavanja vatrom s mogućnošću hodanja po žeravici je jedan od najstarijih duhovnih obreda na planeti Zemlji. Za razliku od zemlje, vode i zraka, vatra je jedini element koji ne može biti onečišćen. Koristi se kao način pročišćavanja svega onog u nama što nam više ne služi (strahova, uvjerenja, blokada, uzroka bolesti, …) te nas otvara novim mogućnostima u našim životima.
Tamara, voditelj rituala vatre, kroz igre smijeha, povezivanja sa sobom, grupom te elementom zemlje i elementom vatre, podučiti će vas kako da vatri predate sve svoje strahove, uloge koje igrate u životima i druge blokade koje vas sprječavaju u postizanju radosti te da tako pročišćeni manifestirate istinske želje vašeg Srca.

Ova radionica je za vas ako ste spremni za:
• pronalaženje istinske radosti i autentične moći kroz prihvaćanje svih dijelova sebe
• najdublje iscjeljenje svog unutarnjeg djeteta, kao put ka radosti i obilju
• duboko transformativno iskustvo putem različitih iskustvenih vježbi, vođenih meditacija
• potpuno povezivanje s energijama i darovima vašeg unutarnjeg djeteta
• predati vatri svoje strahove, blokade, uvjerenja, slabosti, bolesti
• pobijediti vlastite strahove i ograničenja, da konačno živite autentično i slobodno
• pojačati samopouzdanje i rasplamsati unutarnju vatru
• preuzeti odgovornost za vaš život u vlastite ruke, promijeniti način razmišljanja, a time i svoju realnost
• manifestirati želje svojeg Srca
• družiti se s predivnim ljudima i zabaviti se

Trajanje radionice:
Subota 12.09.2020. od 10:00 – 17:00 (pauza za ručak 13:00-14:00)
Nedjelja 13.09.2020. od 10:00 – cca 22:30 (pauza za ručak 12:00-13:30)

Mjesto održavanja radionice:
Predivno mjesto u prirodi u okolici Varaždina, s mogućnošću spavanja (adresu i detalje ćemo javiti sudionicima po prijavi, koja podrazumijeva uplatu 300 kn akontacije)

Vaša investicija: 1670,00 kn

Prijave i informacije:
Alica, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 098/486 720
Tamara, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 098/95 44 253