ONLINE TRENING – KAKO PREBRODITI IZAZOVE „NOVOG NORMALNOG“

Nakon godinu dana predstavljanja uspješnih tečajeva najutjecajnijih svjetskih autora i stručnjaka iz područja osobnog razvoja i svjesnog življenja, ali i znanosti poput epigenetike, kvantne fizike i neuroznanosti, po prvi puta donosimo znanja naših predavača! Prvu u nizu predstavljamo Petru Brzović - intuitivnu terapeutkinju, predavačicu, učiteljicu joge i istraživačicu u području medicine uma i tijela. Tijekom besplatnog online treninga “Kroz sebe do sebe” saznajte tajne povezanosti našeg uma, tijela i duše te naučite svjesno i holistički zaroniti duboko u sebe i svoju podsvijest. 


PETRA BRZOVIĆ otkriva put holistike uma i tijela

Našli ste se u situaciji kada ne vam se čini da nemate odgovore, potporu i potrebnu pomoć? To je sasvim normalno i svi imamo takve trenutke u našim životima. Ne postoje izuzeci - svi proživljavamo i prolazimo kroz emocionalne povrede.
Sve ono što emocionalno proživljavamo u životu s vremenom se reflektira i odražava i na našoj fizičkoj razini. Kako mislimo - tako se i osjećamo, a kako se osjećamo - tako i mislimo. Ta naizgled začarana petlja, s mentalnog nivoa spušta naše misli i osjećaje na fizički. Tako da ono što nam se trenutno događa u tijelu nije ništa drugo nego odraz onog što nam se trenutno zbiva u životu.
Istraživanja dokazuju da ljude nije dovoljno promatrati samo kroz jednu sferu - bilo da se radi o umu, emocijama ili tijelu. Mi smo cjelovita bića i sebi trebamo pristupiti na holistički način. Holistički pristup navodi nas na iskustvenu spoznaju o tome kolika je duboka međusobna isprepletenost emotivne, fizičke i duhovne razine čovjeka.
Saznajte više o povezanosti našeg uma i tijela te naučite pristupiti sebi kao cjelovitom biću. Pridružite se besplatnom uvodnom online treningu s Petrom Brzović koji kreće 12. 10. 2020.

Petra Brzović s više od 20 godina iskustva u radu s ljudima, provodi radionice i seminare diljem svijeta nastale kao fuzija raznih iscjeljujućih tehnika što ih čini jedinstvenim, intuitivnim i oslobađajućim. Koristeći se metodama i alatima za doticaj s našom podsviješću te spoznaju i oslobađanje naših osobnih skrivenih potencijala, Petra integrira svoja znanja u jedinstveni holistički pristup. Njen glavni interes i strast je pomoć drugima da učine promjenu, a k tome provodi i istraživanja svjesnosti te korelacije mozga, tijela i duše s internacionalnim timom znanstvenika i liječnika.

Osigurajte svoje mjesto na besplatnom online treningu 12. 10. 2020.

Tijekom 4 dana besplatnog online treninga uz Petru Brzović naučite:

  1. pomoći sebi i drugima tijekom izazovnih perioda - iz izazovnih situacija izađite snažniji i mudriji te korak bliže onom životu koji želite živjeti
  2. zašto je promjena toliko izazovna - saznajte kada i zašto se formiraju uvjerenja, do koje mjere nam upravljaju životom i kako ih promijeniti
  3. kako tijelo kroz život nosi sve naše emocije i misli - saznajte o ulozi emocija u svakodnevnom životu i kako sve ostavljaju trag na vašem tijelu

U POTPUNOSTI BESPLATNO!
Kroz praktične primjere te ciljano osmišljene vježbe i meditacije, Petra će otkriti vezu između poruka tijela i naših emocija, pokazati kako razotkriti emocije koje smo godinama pohranjivali u tijelu i naučiti kako se osloboditi okova prošlosti. Prijavite se sada i saznajte kako iz svake situacije izaći mudriji i jači!

Prijave na:   https://www.krozsebedosebe.com/optin/

Ovaj program dovode:
Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja, voditeljica i predavačica
PSI Online, online izdavač specijaliziran za izdavanje tečajeva osobnog razvoja
Zajedno djeluju kao younity CROATIA, te su na naše tržište već doveli više uspješnih projekata svjetskih poznatih predavača, znanstvenika i stručnjaka.
Među njima ističemo:
flow! summit Croatia – koji je okupio 56.000 polaznika tijekom 5 dana besplatnih predavanja s preko 26 svjetskih i lokalnih stručnjaka
HEAL Summit Croatia – koji je okupio 38.000 polaznika tijekom 7 dana besplatnih predavanja s preko 18 svjetskih stručnjaka
Dr. Joe Dispenza – s preko 60.000 sudionika oduševio je polaznike svojim programima „Spoznaj Snagu Svog Uma“ i “Skroji svoju sudbinu”

 

Više o nama ovdje:  https://www.krozsebedosebe.com/about-us/

Kontakt za medije i partnere:
Marina Dragun
Mail:              Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Web:              www.petrabrzovic.com        www.younity.one/hr