Duhovne tehnike samoiscjeljenja i proces uklanjanja mana osobnosti

Ako vas zanima kako maksimalno iskoristiti svoje vrijeme za osobni razvoj, ova serija tečaja može biti ono što tražite!

SSRF vas poziva na BESPLATNU DUHOVNU RADIONICU.

Na ovom tečaju, s kojim završava serija tečajeva, imat ćete priliku isprobati duhovne tehnike samoiscjeljenja i proces uklanjanja mana osobnosti za vlastitu transformaciju. Primjena ovih koraka za prevladavanje negativnih energetskih problema i mana osobnosti kao što su ljutnja, nesigurnost i strah, dovest će do unutarnje transformacije. Za one koji su prisustvovali našim prošlim radionicama i već su isprobali ove metode, ovaj tečaj može pomoći da krenu s duhovnom praksom na sljedeću razinu.

Pored toga, pokazat ćemo duhovna istraživanja o tome kako biljke reagiraju na duhovne vibracije. Ovo jedinstveno istraživanje provedeno univerzalnim skenerom aure pokazuje kognitivne i duhovne sposobnosti biljaka.

Spiritual Science Research Foundation organizira seriju tečajeva o Duhovnosti putem interneta, koja se temelje na tečajevima Maharshi Adhyatma Vishwavidyalay (Maharshi Univerzitet Duhovnosti). Možete prisustvovati na jednom ili na više tečajeva. Serije tečajeva traju po tri sata i u samo nekoliko kratkih tečajeva možete dobiti poticaj za početak ili povećanje vaše duhovne prakse.

Raspored sesije:

Uvod - 5 minuta
Vođena sesija samoiscjeljivanja - 20 minuta
Kako djeluje pojanje i kako ga povećati – 25 minuta
Praktična sesija o ‘Procesu uklanjanja mana osobnosti’ - 1 sat
Duhovno istraživanje svijesti biljaka - 1 sat
Pitanja i odgovori – 10 minuta
Prijava

21.11.2020 / 5:00 PM – 8:00 PM

Pravo pristupa radionici ostvaruje se putem OBAVEZNE PRIJAVE na ovoj web stranici ili slanjem prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ubrzo nakon prijave, mailom ćete dobiti upute kako pristupiti radionici koji se održava putem Zoom aplikacije.

Također, molili bi sudionike da video poziv bude isključen prilikom pristupanja radionici, samo će predavači koristiti video poziv ili dijeliti zaslon. SSRF zadržava pravo ukloniti bilo kojeg sudionika sa zoom poziva ako na bilo koji način bude ometao radionicu.

O predavačima

 

Vladimir Ć. živi u Hrvatskoj i učenik je Paratpar Gurua Dr. Athavale-a. Imao je uspješnu karijeru kao profesionalni glumac, no uvijek je osjećao da mu nešto nedostaje. Nakon što je započeo s duhovnom praksom počeo je shvaćati da je upravo Bog dio koji je nedostajao u njegovom životu. Trenutno je u potpunosti posvećen duhovnoj praksi, širenju Duhovnosti i pomaganju drugim tragateljima u njihovoj duhovnoj praksi na području Europe i Adriatic regije.

Spiritual Science Research Foundation u suradnji s Maharshi Univerzitetom Duhovnosti održava online seriju tečajeva o duhovnosti koja pokriva cijeli spektar duhovne tematike.

http://www.ssrf.org/hr