SSRF vas poziva na BESPLATNU DUHOVNU RADIONICU.

Datum i vrijeme: 23.1.2021.; 17-20h
Tema: Gubite li vrijeme pred ekranom? Upravljanje vremenom iz duhovnog ugla
SSRF vas poziva na BESPLATNU DUHOVNU RADIONICU.


Ako vas zanima kako maksimalno iskoristiti svoje vrijeme za osobni razvoj, ova serija tečajeva može biti ono što tražite!
Pridružite se našoj četvrtoj radionici i uključite se u vođenu sesiju samoiscjeljivanja, nakon koje slijedi sesija planiranja u kojoj ćemo naučiti kako smanjiti gubitak vremena i kako bolje upravljati svakodnevnim aktivnostima u svrhu povećanja dragocjenog vremena za osobni rast.

Studije pokazuju da se puno vremena gubi na internetu, video zapisima, TV emisijama, videoigrama i društvenim mrežama. Na ovoj radionici pružit ćemo učinkovite tehnike za smanjenje tih navika. Također ćemo predstaviti neka naša istraživanja koja se odnose na to kako društvene mreže i videoigre utječu na našu auru i pozitivnost.

Raspored sesija:
• Uvod - 5 min
• Vođena sesija samoiscjeljivanja - 15 min
• Upravljanje vremenom iz duhovnog ugla - 1 sat 30 min
• Duhovno istraživanje utjecaja društvenih medija i videoigara na našu auru - 45 min
• Pitanja i odgovori i zaključak - 25 min

Pravo pristupa radionici ostvaruje se putem OBAVEZNE PRIJAVE na ovoj web stranici ili slanjem prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ubrzo nakon prijave, mailom ćete dobiti upute kako pristupiti radionici koji se održava putem Zoom aplikacije.
Ako imate pitanja, pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.