Kako smanjiti očekivanja i duhovno istraživanje o glazbi

Datum i vrijeme: 6.2.2021.; 17-20h
Tema: Kako smanjiti očekivanja i duhovno istraživanje o glazbi
SSRF vas poziva na BESPLATNU DUHOVNU RADIONICU.

U ovoj interaktivnoj sesiji naučićemo o očekivanjima, kako utiču na nas i kako možemo prevazići očekivanja koja imamo prema drugima, očekivanja od situacija i od sebe. Formuliraćemo rešenja prilagođena situacijama sa kojima se suočavate. Pored toga, naučićemo kako ostati miran kada se suočimo sa očekivanjima koje drugi imaju od nas.
Pokazaćemo vam i zanimljivu video prezentaciju o našem istraživanju različitih vrsta muzike koju smo napravili korištenjem biofidbek uređaja i naprednog šestog čula. Otkrića kako muzika utiče na nas mogla bi vas iznenaditi!
Spiritual Science Research Foundation organizuje seriju radionica o Duhovnosti putem interneta. Možete prisustvovati na jednoj ili na više radionica. Serije radionica traju po tri sata i u samo nekoliko kratkih radionica možete dobiti podstrek za početak ili povećanje vaše duhovne prakse.

Raspored sesija:
Uvod - 5 minuta
Vođena sesija samoisceljivanja - 15 min
Kako smanjiti očekivanja - 1 sat 40 min
Može li nam muzika doneti duhovnu dobrobit: video snimke duhovnog istraživanja - 45 minuta
Pitanja i odgovori i zaključak - 15 min

Prijava
Pravo pristupa radionici ostvaruje se putem OBAVEZNE PRIJAVE na ovoj web stranici ili slanjem prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ubrzo nakon prijave, mailom ćete dobiti upute kako pristupiti radionici koji se održava putem Zoom aplikacije.

 https://www.eventbrite.ca/e/tecaj-5-kako-smanjiti-ocekivanja-i-duhovno-istrazivanje-o-muzici-registration-138069915835?aff=