Individualne terapije i energetski tretmani

Integralna tjelesna terapija & energetski rad

Dragi svi,
Kao prvo - nadam se da ste svi dobro u ovim ludim i neizvjesnim vremenima i da ste uspjeli ili u sebi ili u dragim ljudima pronaći sigurno mjesto i utočište.

Iskoristila sam ovo vrijeme kako bih napravila neke nove korake u svom životu, te vam ovim putem želim predstaviti novu uslugu koju nudim kroz centar. Kao što neki od vas znaju školujem se već4 godine naškoli za Integralnu tjelesnu psihoterapiju, a nedavno sam završila i jednogodišnju edukaciju iz Tension, Stress and Trauma Release vježbi (TRE).

Kroz dugogodišnje istraživanje psihe i energetike čovjeka, edukacije iz tjelesne terapije donijela mi je bolje razumijevanje vlastitih i tuđih somatskih puteva, te je zaista dragocjen alat koji nam na nježan i podržavajuć način omogućava da propustimo kroz naše biće sve što nas koči, sputava ili nam stvara neke manje ili veće poteškoće prilikom svakodnevnog življenja.

Cilj tjelesne terapije je osvijestiti potisnute emocije, potaknuti njihov slobodan protok, te omogućiti klijentu/klijentici da u sigurnom prostoru, uz podršku, može napokon izraziti sve što ranije u životu nije imao/imala priliku pokazati.

Zašto se ljudi odlučuju na individualan rad s terapeutom? Neki dolaze zbog osjećaja tjeskobe ili depresije iz kojih teško pronalaze izlaz, neki dolaze zbog problema na koje nailaze u svojim odnosima, neki zbog osjećaja nezadovoljstva i nemira, a neki jer se jednostavno žele osjećati bolje, više svojima (biti više autentični) i žele svoj život učiniti protočnijim i punijim. 

S obzirom na moje dugogodišnje bavljenje i energetskim praksama, u individualnom radu radim kombinaciju - ovisno o željama/potrebama klijenata. 

OSNOVNE INFORMACIJE O TERAPIJI:
Trajanje termina: 1h
Cijena: Trenutno nudim snižene cijene terapija i tretmana kako bi podržala sve koji trebaju pomoć (za više detalja javite mi se na e-mail)
Mjesto rada: Zagreb ili online (skype ili viber call out)

Zašto si ovdje?
Jesi li ispunjen/a?
Čega se bojiš?
Gdje želiš ići?

Dobrodošao/la!
Marina
091/9620-000
https://bioterapija.hr/blog/

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.