Kako se riješiti unutarnjeg sabotera i u pet koraka ostvariti uspjeh u svim poljima života

Besplatni webinar sa Ines Tričković na OMNI Akademiji 11.02.2021 u 19.00 h

Kako se riješiti unutarnjeg sabotera i u pet koraka ostvariti uspjeh u svim poljima života - tajni put svjetski priznate umjetnice Ines Tričković

Vrijeme u kojem živimo nas često potiče da si lijepimo naljepnice poput: "imam dvije lijeve noge", "nemam talenat za ples" ili "nisam baš neki pjevač ili pjevačica". I dok je možda istina da ne možemo svi biti vrhunski umjetnici u baš svim poljima, svi se rađamo s onim unutarnjim glasom koji je izvor našeg bezgraničnog stvaralačkog potencijala.

U ovom jedinstvenom webinaru Ivan Bavčević će ugostiti Ines Tričković, svjetski poznatu umjetnicu i dobitnicu Porina koja će nas podsjetiti kako otkriti svoju unutarnju kreativnu iskru i ostvariti uspjeh u svim poljima života.

Spoznajom i primjenom sljedećih pet koraka svatko od nas može ostvariti svoj puni potencijal i uspjeh u svim svojim naumima:
● Vjera da možeš sve
● Odlučnost u namjeri
● Talent za vježbanje
● Spoznaja tko si
● Ustrajnost

Ines će ti pokazati kako je od ulične pjevačice došla do vlastitog koncerta u Carnegie Hall u New Yorku bez i jednog sata glazbene škole, dosljedno primjenjujući korake koje će podijeliti s tobom.

Ines Tričković je jedno od najcjenjenijih imena pjevačke jazz scene kako u Hrvatskoj tako i svijetu. Živi i stvara na relaciji Macau-Hong Kong-New York-Dubrovnik. Stalni je gost predavač na CMI Music Institutu u Zhuhaiu u Kini. Sudjelovala je na brojnim svjetskim jazz festivalima, surađivala sa brojnim uglednim jazz umjetnicima poput Aarona Goldberga te nastupala na mnogim svjetskim pozornicama poput Carnegie Halla u New Yorku. Ujedno je i ponosna vlasnica glazbene nagrade Porin za najbolju jazz izvedbu.

Za sudjelovanje na ovom besplatnom live webinaru 11.02.2021 u 19.00 h molimo vas da se prijavite na niže navedenom linku kako biste dobili link za pristup.

prijavi se

Vidimo se!

Team OMNI Akademije