UPOZNAVANJE SA SVOJIM UNUTRAŠNJIM SUCEM 

Muče li vas osjećaji tjeskobe, straha, krivnje, srama, tuge,
nevrijednosti, odvojenosti od drugih?
Želite li se suočiti s njima i u nove situacije ulaziti na nov način, bez starih psiholoških obrazaca kojima ste se navikli sputavati?
Pomoću tehnike rada s unutrašnjim sucem možete upoznati svoje unutrašnje negativne obrasce, ali i otkriti intuitivna znanja o smislu svojega života.

unutarnji sudac 1sOva tehnika pomaže nam da razriješimo konflikte unutar sebe, što uvelike olakšava razrješenje vanjskih konflikata i problematičnih i teških situacija s drugim ljudima.

Iz svojeg aktualnog osjećajnog stanja, uz podršku voditelja, ulazimo u uloge koje smo formirali u odnosu sa svojim autoritetima, partnerima i drugim bliskim osobama i osvještavamo nesvjesno formirane obrasce koje smo tijekom života izgradili. To je tehnika pomoću koje postajemo svjesni nerazriješenih konflikata i trauma iz djetinjstva, ali kojom upoznajemo i nepoznate predjele svoje duše koji nas iznenađuju neočekivanim otkrićima o vlastitome biću.
Razotkrivanjem obrazaca prekidamo nesvjesno poistovjećivanje s ulogom žrtve, krivca ili nemoćnoga u sebi te razvijamo osjećaj vlastite snage i povezanosti sa sobom, svojom kreativnošću i radošću.

 

unutarnji sudac sŽelite li raditi ovu tehniku s educiranim voditeljem
javite se na: 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
fb stranicu: Intenziv svjesnosti
ili na mob. 098 453368.

O VODITELJU
Miljenko Chamatkar Nagy, dipl. ing. elektrotehnike i prof. glazbe, educirani je voditelj tehnike Intenziva svjesnosti i tehnike rada s unutarnjim sucem.
Tijekom nekoliko desetljeća organizira brojne seminare koji se bave istraživanjem svjesnosti i na njima aktivno sudjeluje. Od 2012. g. vodi grupe i radionice Intenziva svjesnosti kao i seminare i individualne seanse o djelovanju unutrašnjeg suca na naš svakodnevni život.

 

 

 

objava i letter

Oglasite svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod...
Za samo 140 kn po objavi možemo
kvalitetno promovirati vašu vijest.

Pošaljite nam upit mail  
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima može
vidjeti ovdje

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s
Drumtidam stranice...
Upišete se na našu mailing
listu i na mail vam stiže poklon na odabir!


Newsletter prijava