Suradnja sa strahom

Ne postoji čovjek koji u svom životu nije doživio strah, a mnogi od nas strah doživljavaju svaki dan, a za neke od nas strah je vjeran pratitelj na svakom našem koraku. Kada osjetite strah, pokušavate li ga potisnuti?

Ili možda odgurnuti od sebe? Pokušavate li ga kontrolirati? Možda ga ignorirate, pravite se da ne postoji i nastavljate živjeti svoj život? Što god da činite sa emocijom straha, je li posljedica toga što radite ono što želite — osjetiti mir i sigurnost? Jeste li ikada pokušali na strah gledati kao na svog suradnika?

Ako niste i želite osvijestiti svoj doživljaj straha, svoja vjerovanja o strahu, svoje načine nošenja sa strahom, naučiti nešto novo o strahu, izraziti ga kroz fraktalni crtež i proći kroz vrlo jednostavnu vježbu suradnje s emocijom straha, koju možete raditi i sami kad god to odlučite, ako želite znati da imate izbor emociju straha doživljavati kao teret i neprijatelja ili kao suradnika, s radošću vas obavještavamo da će se EDUKATIVNO-SUPORTIVNA GRUPNA RADIONICA: „SURADNJA SA STRAHOM" premjerno održati u utorak 31.05.2022. od 18 do 20 h, u Theta centru (Okićka 25, Zagreb).

Radionicu je osmislila Rebeka Štimac Vukmirović, socijalna pedagoginja, praktičarka Theta te od nedavno vlasnica obrta PUT PJESME SRCA u suradnji s Monikom nastavnicom iz matematike i fraktalnom učiteljicom 3. stupnja.

Broj mjesta je ograničen: maksimalno 16 ljudi Sudionici radionice trebaju imati 18 godina, otvoren um i želju za učenjem. -- Poželjno je da ponesete nekiu bilježnicu i kemijsku olovku za pisanje te svoje bojice.

Obavezne prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena prisustvovanja na radionici: 250 kn

Za sve sudionike pripremljeni su i Veselimo se ovoj radionici kao mala djeca!

Rebeka i Monika

 

suradnja sa strahom

Image by Stefan Keller from Pixabay

 

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam