vijesti - obavijesti

vertical horizontal
 • Adventski vijenci i aranžmani udruge OZANA

  Dragi prijatelji uskoro će započeti Advent i vrijeme priprema za Božić, pa Vam, kao i prošlih godina šaljemo narudžbenicu i primjerke adventskih vijenaca i aranžmana koji su nastali u našim adventskim radionicama.

 • POZIV ZA PRIJAVU PROJEKTA NA KREATIVNI NATJEČAJ - Produžen rok do 18. studenog!

  OKiZA 2019Opatijska kultura i zeleni aktivizamRok za prijavu kreativnih projekata na natječaj OKiZA traje i dalje!Iz Udruge Žmergo javljaju dobre vijesti za sve kreativce koji do sada nisu uspjeli prijaviti svoju inovativnu ideju na natječaj OKiZA.

 • RUSVAJ - igraonica

  Briga oko malog djeteta i nedostatak posla zbog ekonomske situacije pretvorili su Danijeli Bundavici život u svojevrstan rusvaj. Ali, ova grafička dizajnerica nije odlučili dići sidro i napustiti Zagreb, nego od rusvaja napraviti doslovni Rusvaj – igraonicu i rođendaonicu.

 • MEĐIMURJE – HORTUS CROATIAE

  NOVA KNJIGA Upravo izašla iz tiska (8.11.2019.) , Dragutin Feletar & Nikola Žulj MEĐIMURJE – HORTUS CROATIAE

 • UHVATI FILM - Besplatno jer je neprocjenjivo!

  Besplatno jer je neprocjenjivo! Vjerujete li da postoji program koji može promjeniti vaš pogled na život na događaju od samo dva sata? Pri tome je još i besplatan? Eto, oni koji su prisustvovali bilo kojem eventu u već 50tak gradova kroz 6 država slažu se da je ovo biti istina. Oduševljeni i...

 • Plesne večeri na Zrinjevcu

  OD 9. DO 25. KOLOVOZA 2019. U ZAGREBU – ULAZ BESPLATAN NA SVA DOGAĐANJA:Plesne večeri na Zrinjevcu ovoga ljeta donose bogat glazbeni, plesni i filmski program! Ovogodišnje izdanje jednog od omiljenih zagrebačkih ljetnih festivala – Plesnih večeri na Zrinjevcu održat će se od 9. do 25. kolovoza...

 • Mala Sova leti dalje

  Dragi bivši, sadašnji i budući korisnici usluga Male sove.

 • Tajne Griča - jedna od najposebnijih kulturno-turističkih atrakcija na svijetu!

  Ne propustite - jubilarna deseta sezona omiljene turističkog projekta u Zagrebu:Ovaj tjedan kreću zagrebačke Tajne Griča - jedna od najposebnijih kulturno-turističkih atrakcija na svijetu!

 • Mali piknik na švedski način

  Ne propustite Midsommar piknik u lipnjuJedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi ljudi... Puno je razloga zašto ova šarmantna gastro-oaza svakog kolovoza na Gornji grad privlači brojne...

 • Treće izdanje Doručka na travi u Ribnjaku

  Doručak na travi i ove godine donosi pregršt aktivnosti za male i velike sugrađane u nedjelju 9.6.2019. u prekrasnom parku Ribnjaku.

 • VIKENDOM U IVANIĆ! SUBOTA 25. svibnja 2019.

    9,00-13,00 SAJAM OPG-ovamali trg uz Centar za posjetitelje i tržnicuNa sajmu izlažu:- OPG Puškarić- OPG Čanđar- OPG Gajski- OPG Češković- OPG Hlevnjak- OPG Broz- OPG Andrić- OPG Šimunović

 • Prostor za najam u Zagrebu - adidas Sports Studio

  MULTIFUNKCIONALNI PROSTOR U ILICI 21, ZAGREB POVRŠINE 250M2Iznajmljujemo prostor za predavanja, radionice, foto snimanja, prezentacije proizvoda i proslave. Prostor može primiti do 70 (sjedenje ) ili do 150 ljudi (stajanje+sjedenje)

 • I OVE SUBOTE U IVANIĆ-GRADU BROJNA ZANIMLJIVA DOGAĐANJA

  VIKENDOM U IVANIĆ Manifestacija pod nazivom “Vikendom u Ivanić ” održava se tijekom svibnja i lipnja u Ivanić-Gradu, a posjetitelji će i ovu subotu, 18. svibnja, imati priliku uživati u brojnim zanimljivim događanjima.