Besplatne web stranice za apartmane!!!

Trebate web stranice za Vaše apartmane? SeeCroatia korisnici ih imaju besplatno

Najpoznatiji način oglašavanja privatnog smještaja jest korištenje tražilica preko kojih gosti na brz način dolaze do smještaja. Prije 9 je godina zbog toga pokrenuta tražilica SeeCroatia.com kao jedna od prvih na tržištu Republike Hrvatske u tom trenutku.
Od samih je početaka do danas SeeCroatia nudila direktan kontakt gosta i iznajmljivača, bez troškova provizije za niti jednu stranu. Tijekom tog je perioda svojim korisnicima omogućila preko 300 000 on-line upita za smještaj na 11 stranih jezika čime je omogućena prezentacija na tržištima koja su tradicionalno orijentirana Hrvatskoj i iz kojih najviše gostiju svake godine stiže na odmor.

Koliko smo prisutni međi iznajmljivačima?

Velik broj korisnika sa svih područja Republike Hrvatske već se dugi niz godina godina prezentira putem SeeCroatia tražilice. Posebno se ističu poznata turistička odredišta poput Splita, Dubrovnika, Zagreba, Rovinja, ali i mala i skrivena mjesta koja tek trebaju postati turističke zvijezde kao što su Komiža, Lastovo ili Krapanj. Svakako Vam preporučamo da već danas, u predsezoni, kreirate svoj korisnički račun i započnete s oglašavanjem. Prijava za uslugu oglašavanja nalazi se ovdje.

Stvari su se u proteklim godinama značajno mijenjale na području digitalnog marketinga te su značaj sve više dobivali kanali poput samostalnih web stranica do oglašavanja na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama.
Kako svaki od tih kanala zahtjeva značajne troškove za iznajmljivače, SeeCroatia je prije malo manje od godinu dana razvila vlastiti sustav koji SeeCroatia korisnicima omogućava posjedovanje samostalne web stranice na kojoj se ponuda smještaja i informacija o samom mjestu mogu maksimalno kvalitetno predstaviti.

apartmani-web-1

Kako do moje, osobne web stranice?

Usluga nazvana MojWeb korisnicima SeeCroatia tražilice omogućava besplatnu izradu samostalnih web stranica te je do sada koristi preko 400 korisnika. Sve što se zahtjeva od korisnika je dostava rješenja o bavljenju turističkom djelatnošću kako bi se mogla registrirati besplatna .hr domena i kroz period od maksimalno 8 dana stranica je spremna i objavljena.
Upravljanje stranicom, promjena cijena, ažuriranje fotografija i tekstova obavlja se preko SeeCroatia korisničkog sučelja i korsinik je u mogućnosti sve izmjene raditi samostalno.
Samostalne web stranice također su prevedene na 11 stranih jezika, kontakt s gostom je direktan i bez provizije, a dizajn Vaše stranice možete mijenjati u svakom trenutku. Korisnicima se omogućava vođenje kalendara zauzetosti, definiranje cijena po proizvoljnim vremenskim periodima, ali i izrada elektroničkih ponuda za smještaj kako biste svojim gostima mogli poslati profesionalne ponude u kojima su prezentirane Vaše usluge i cijene.

Budući da usluga MojWeb sadrži još mnogo detalja i pogodnosti za iznajmljivače predlažemo da sve provjerite na stranici: http://seecroatia.com/zelimsvojweb/

Sezona 2016. je počela. Krenite i Vi u aktivnu Internet promociju već danas.
I da, sve usluge su u potpunosti besplatne!