Newsletter Drumtidam 25.7.2017.

Radionica Konstelacija u Splitu


Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na prvu ovogodišnju radionicu Sistemskih Konstelacija (obiteljskih, poslovnih, osobnih) u Splitu.
Na radionicama se okupimo svi koje imamo želju osvijestiti situacije i odnose koji nas pritišću, crpe i ne daju nam naprijed.
Cilj nam je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje

Read More

 

 


Dragi naši polaznici,
nakon kratke ljetne pauze najavljujemo dvije MINI RADIONICE u mjesecu kolovozu s terminima kako slijedi ;
01.08.2017. utorak, s početkom u 15h, u trajanju do 22h
08.08.2017. utorak, s početkom u 15h, u trajanju do 22h

Read More

 

 

 


ZAŠTO ODABRATI HIDROKOLON TERAPIJU?
Čišćenje organizma poznato je još iz drevnih vremena, a u starom Egiptu postoje i zapisi na papirusima o klistiranju. Takve metode su se dugo koristile. Međutim, pojavom modernog HIDROKOLON uređaja, tretman postaje potpuno bezbolan, ugodan i higijenski te je maksimalno efikasan za razliku od starih tretmana koji ne mogu kompletno pročistiti debelo crijevo već samo izlazni dio.

Read More

 

 


AMAZONA, ceremonije Ayahuasce uz pleme Shipibo
Termin: prosinac 2017 – 03.12-16.12
Drago hrvatsko pleme, pozivamo vas na iskustvo ceremonija majke medicine Ayahuasce u centar Sanken Mai, smještenom nadomak sela San Francisco u kojem živi pleme Shipibo, a u blizini grada Pucallpa. Gradić se smjestio na rijeci Ucayalli jednom od pritoka rijeke Amazone, a u zoni Amazonske džungle u Peruu.

Read More

 

 


Što kad bi postojao onaj netko, saveznik, učitelj koji mi može pomoći u postizanju onoga što želim? Pitanje za milijun dolara, jel'da?

Read More

 

 

 

 


Život pred nas svakodnevno stavlja niz frustracija. Naljutiti se nije nimalo teško. Ali znati kada, kako i na koga se ljutiti već možemo doživjeti kao izazov.

Read More

 

 

 

 


U Kulturno informativnom centru Lovinac
NTC seminari su namijenjeni učiteljima, odgajateljima i roditeljima. Na seminaru se obrađuju teme o razvoju sposobnosti za učenje, o značaju rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti, te važnost svih aktivnosti koje stvaraju preduvjete razvoja sposobnosti za učenje, općenito i kroz primjenu NTC sustava, čiji je dr.Rajović tvorac.

Read More

 

 


Nedostaje Vam grupne koherencije, osjećaja zajedništva, bolje komunikacije i veće kreativnosti?
Potreban Vam je bolji timski rad, više energije, a time i veća produktivnost?
Iskusite zašto je grupno bubnjanje u krugu jedna od najsnažnijih i najpopularnijih team-building metoda koju danas uspješno koriste mnoge tvrtke u svijetu.

Read More

 

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...