Newsletter Drumtidam 1.8.2017.

Autor naslovne slike: Dražen - više radova pogledajte ovdje Sundaymay

INCIJACIJE U 9 MUNAY KI BLAGOSLOVA / RITUALA – INKA ŠAMANIZAM


Pozivam Vas na inicijacije Inka šamanizma u Zagrebu 11. i 12. kolovoza 2017.
Predavanje i inicijacije: petak, 11. kolovoza i subota, 12. kolovoza 2017., termin prema dogovoru.
Za ostale dane u kolovozu inicijacije se održavaju prema dogovoru. Također su mogući termini i u dopodnevnim satima radnim danom.

Read More

 

 


Dođite i pridružite nam se!
Tijekom 8. i 9. mjeseca u Krasu na otoku Krku će se četvrtkom, počevši od 03.08. održavati zvučne kupke u terminu od 20:30 - 21:30, u dvorani Mjesnog Odbora Kras.

Read More

 

 

 


Večernje i vikend radionice, tretmanI dubokog opuštanja i energiziranja, predavanja, ples…
Odaberite aktivnosti koje najbolje zadovoljavaju vašu trenutnu potrebu za promjenom i rastom i najviše doprinose vašem cjelovitom življenju, baš onakvom kakav si želite.

Read More

 

 

 

S ovim enzimom povezano je 7 od 10 najčešćih uzroka smrti

Bolesti srca, karcinomi, kronične bolesti plauća, Alzhaimerova bolest, upala pluća i gripa povezane su sa ovim enzimom koji nastaje u našem tijelu.1 Riječ je o enzimu  5-lipoksigenazi  ili skraćeno 5-LOX (eng. 5-lipoxygenase) koji kada se stvora  u tijelu u prevelikoj količini pokreće cijelu kaskadu opasnih upalnih reakcija.

Read More

 


Kao i svake godine, Dvostruka duga za vruće ljetne dane kada većina ljudi ipak odlazi na odmor ili barem bude unutra u hladovini pa dođu i knjige na red za čitanje priprema veliki ljetni popust, ove godine i s naslovima drugih nakladnika.

Read More

 

 

 


Astronimi najavljuju najsjajniju kišu meteora ikad zabilježenu. Intenzitet kakav očekuju neće se ponoviti narednih 96 godina. Vrhunac meteorske kiše očekuje se 12. kolovoza, a jasno je da se radi o Perzeidima. O intenzitetu svjetla koji ćemo, ukoliko bude vedro i lijepo vrijeme, vidjeti svjedoči i informacija kako bi neki čak mogli biti vidljivi i danju.

Read More

 

 

Poklanjamo vam 200 Oslikanih Misli
kada se upišete na našu mailing listu