Newsletter Drumtidam 10.8.2017.

OSNAŽITE SEBE [ThetaHealing®] - besplatno predavanje


Predavanje o tome kako osnažiti sebe i riješiti se unutarnjih i vanjskih blokada i konflikata koristeći metodu Theta iscjeljivanja.
RIJEKA: 25.08.2017.
ZAGREB: 27.08.2017.

Read More

 

 

 

 


Dragi članovi i prijatelji CIRUSSA,
velike Vam se zahvaljujemo na velikom odazivu i interesu za program meditacija koji se održava u CIRUSSU (Scarpina 5). Svakako Vas pozivamo da zajednički nastavimo dalje s programom meditacija, te vam donosimo pregled tema i datume održavanja nadolazećih meditacija u KOLOVOZU.

Read More

 

 

 


“Buđenje osvijetljenoga srca” je radionica prisjećanja. Prisjećanja, tko ste vi zapravo , kako stvarati iz Srca i kako aktivirati prirodnu Mer-Ka-Bu (vaše svjetlosno tijelo).
Pridružite nam se u povratku u vaše srce sa radionicom BUĐENJE OSVIJETLJENOG SRCA, donijete na svijet od strane Drunvalo Melchizedek-a. Mi ćemo se sjetiti tko mi stvarno jesmo, kako bi pronašli sveti prostor naših srca i izvor naših života. Vi ćete naći svoj put u svoje srce i otkriti kako je taj svijet stvaran kao i u vanjskom svijetu.


Read More

 

 


Mjesta dobrih stabala 
Iza zgrade moje osnovne i srednje škole u Bolu, sa sjeverne strane, dvije su velike murve tj. stabla duda. Nekoć je pod tim stablima bila prašnjava gola zemlja. Mi klinke smo nakon škole igrale "na laštik", a dječaci "na franje". Danas su murve ogromne, savijaju im se grane.

Read More

 

 

 


Tečaj osnovni 72 h Permakulture, u Letovaniću . Broj polaznika ograničen na 6 osoba.
Vrijeme tečaja: 23.09. do 11.11. 2017., osam dana po devet sati
Prijave i pitanja na mail: miroslav.kis@inet.hr

Read More

 

 

 

 


Voditeljica Mirela Vukman Neylan
Andski šamani kažu: Slijedite vlastite tragove. Učite od rijeka, stabala i stijena. Učite i poštujte i Krista i Budu i svoju braću i sestre. Poštujte Majku Zemlju i Velikog Duha. Poštujte sebe i sve stvoreno.

Read More

 

 

 

 


Zadovoljstvo nam je najaviti ponovni dolazak Master Zhanga u Zagreb od 01. do 03. 09. 2017. godine.

Read More

 

 

 

 

 


Steve Parker u Hrvatskoj i Srbiji: Aktivacija magnetskog polja srca i Aktivacija svjetlosnog tijela na staničnom nivou

Read More