RUSVAJ - igraonica

Novootvorena igraonica “Rusvaj” prostire se na 160m2, nalazi se u Paromlinskoj 49, ZG. na samo tri minute hoda od tramvaja, ima osigurani parking, kafić u koji ste uvijek dobrodošli dok čekate djecu.

Plan Rusvaja jest da tamo bude opuštena atmosfera i da budemo drugačiji od ostalih. Uloženo je preko 50.000 kuna za dizajn interijera, a zanimljivo je kako ni jedan zid u Rusvaju nije bojan.

Sve što smo radili, radili smo s tepisima, od podova, zidova pa sve do namještaja. U Igraonici/rođendaonici Rusvaj moći ćete slaviti rođendane, ostaviti djecu da se druže s drugom djecom, sudjelovati u kreativnim radionicama, dovesti djecu na satove baleta koje će držati profesionalna balerina, a što je najbitnije - uživati u svakom trenutku provedenom kod nas.

Rodendaonica/igraonica Rusvaj nudi proslave rođendana po pristupačnim cijenama.
Klasičan rođendan kod nas košta 1000 kn, paket sadrži 2 sata ludog rođendana, 2 animatora, pozivnice koje se rade po želji vašeg djeteta, grickalice i sokići, karaoke party, disco, slike sa proslave.
Prilagodit ćemo se želji vašeg djeteta.
Također imamo i druge pakete koje možete pogledati na našoj stranici.

Nudimo i igraonicu za djecu, trenutno imamo osmero djece sa kojima se družimo svaki dan od 8 do 13 sati, a također imamo i dječicu koja ostanu na igranju dok roditelji nešto obavljaju, imamo još par slobodnih mjesta. Za sve informacije stojimo na raspolaganju.

Čekamo vas!

Sve informacije potražite na stranici www.rusvaj.hr , Facebooku: @rusvajzagreb, 
mailom: rusvajzagreb@gmail.com ili na broj telefona 091 1107 011

rusvaj logo prozirni


rusvaj 22

rusvaj 6

rusvaj 33

rusvaj 44