Advent u Maksimiru

Nova adventska destinacija u Zagrebu za sve generacije:
U nedjelju, 2. prosinca, Maksimir postaje središtem šarene adventske bajke!

U nedjelju, 2. prosinca 2018. u 16:30 sati svečano će biti otvoren Advent u Maksimiru, novi epicentar blagdanske atmosfere na istoku Zagreba, koji će do 6. siječnja 2019. svakoga dana zračiti jednako zabavnom i ugodnom atmosferu za sve generacije.

Šarena adventska bajka, kako najavljuju organizatori, donosi u zagrebačku adventsku ponudu brojne zanimljivosti, a jedna od njih je i večernji program koji se organizira u suradnji s R'nB Confusion-om!

Na samom ulazu u park Maksimir bit će smješten niz noviteta! Uz osam adventskih kućica s raznolikom ponudom hrane i pića, Advent u Maksimiru po prvi puta predstavlja grijane paviljone za djecu, prilagođene različitim uzrastima (za bebe i djecu do 5 godina, za djecu do 10 godina te paviljon za mlade do 15 godina), kao i gastro-ponuda za djecu!
Edukativno – zabavni programi rađeni su u suradnji sa Soniom Zivkovic, poznatom stručnjakinjom za kreativni razvoj djece, a u programima će sudjelovati i Prirodoslovni muzej u Zagrebu, Centar za posjetitelje „Ivanina kuća bajke“ iz Ogulina te brojni drugi. Posebnu instalaciju osmišljenu samo za Advent u Maksimiru osmislio je tim Muzeja Iluzija, i biti će besplatna za sve posjetitelje.

Za svečano otvorenje i paljenje lampica na Maksimiru, u nedjelju, 2. prosinca u 16:30 sati, u pripremi je zanimljiv program za cijelu obitelj - za glazbenu atmosferu zadužen je dječji zbor Kikići koji će, uz plesnu skupinu My Way zasigurno oduševiti najmlađe, te bend Groovy Cakes.

Programski, Advent u Maksimiru nudi različite sadržaje prilagođene svim generacijama. I kada kažemo svim generacijama – to zaista i mislimo – od ponude za djecu i mlade do večernjeg glazbenog programa koji će Maksimir pretvoriti u mjesto za prijateljska i romantična druženja te odličnu zabavu u večernjim satima uz koncerte uživo te live nastupe DJ-a i R'n'B programe, najavljuju organizatori i dodaju: Naravno, tu je i nezaobilazni Zoološki vrt, koji će tijekom adventa biti posebno uređen, a najavljene su i posebno osmišljene večernje ture.

Radno vrijeme Adventa u Maksimiru je od ponedjeljka do četvrtka od 16:00 do 23:00 sati, petkom od 16:00 do 01:00 sat, subotom od 10:00 do 01:00 sat, a nedjeljom od 10:00 do 23 sata. Glazbeni program bit će organiziran svakodnevno od 16:00 do 23:00 sata.

Dječje igraonice rade od tijekom tjedna od 16:00 do 21:00 sat, a subotom i nedjeljom od 11:00 do 21:00 sat.

Sve informacije na fb.com/AdventMaksimir i Instagram.com/AdventMaksimir.

Projekt organizira Katapult promocija, u suradnji s Javnom ustanovom Park Maksimir i uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba.

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja!
MARIO GIGOVIĆ I Odnosi s medijima I Advent na Zrinjevcu i Ledeni park I advent@katapult.hr I 00385911699026
DARJA DRAGOJE I Voditeljica odnosa s javnošću I Turistička zajednica grada Zagreba I 0038514898547