Ponovno kreću radio emisije PORILUK.com

Nakon ljetnje pauze uskoro ponovno kreću radio emisije PORILUK.com istoimene web stranice koja govori o zdravom životu, edukaciji, radu na sebi i drugim korisnim stvarima.

Tijekom postojanja emisija, u nepune 4 godine emitirano je više od 160 epizoda, u kojima je skoro uvijek gostovao zanimljivi gost/gošća i pričao o nekoj temi, obuično vezano za seminar ili radionicu koju nudi javnosti. Zanimljvo je da emisija osim na web stranici gdje ima arhiv svih epizoda, brodi eterom na čak pet (5!) radio postaja, i to svakog ponedjeljka.

Ukoliko želite poslušati emisiju Poriluk čije su teme uvijek aktualne bez obzira kad je snimana, ili čak razgovarati sa voditeljima svom gostovanju u emisiji slobodno kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ovo običavaju uraditi svi koji žele svoj program usmjeriti ka održavanju na Kvarneru i otocima ili žele promovirati svoju online aktivnost.

U arhivi radio emisija postoji i glazbeni program koji se zove DePiLLacija, a koji jednom tjedno nudi zanimljive glazbene setove raznih stilova, ali pomno probrane i često raritetne.

https://poriluk.com/category/radioemisije/