Slikovnica - dobro djelo na kraju godine

Dragi naši, bliži nam se kraj jedne posebno teške, izazovne godine. Iako su neke naše volonterske i humanitarne aktivnosti u zemlji ograničene, naše afričko Sirotište sv. Ante i dalje je dom 60 veselih i zdravih djevojčica i dječaka o kojima svakodnevno brinemo.
Kao što svi koji nas pratite i podržavate znate, Sirotište se financira u potpunosti iz donacija ljudi poput Vas, akcijama u Hrvatskoj koje provode i organiziraju naši volonteri, a koje su ove godine, nažalost, bile onemogućene.

Ovim putem želimo s vama podijeliti jednu prekrasnu akciju te Vas pozvati da postanete dio nje!
Učenici i djelatnici Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića iz Mostara, kao dar djeci iz Sirotišta sv. Ante osmislili su i izradili slikovnicu pod nazivom 'Mali pobjednik', koju su preveli na engleski jezik, a uz našu malu pomoć i na svahili!

Autorica priče je književnica za djecu i mlade, školska knjižničarka Milena Jukić Bandić, kojoj od srca zahvaljujemo na inicijativi, dok su ilustracije djelo učenika!

Slikovnice ćemo poslati u Tanzaniju, kao zaista prekrasan dar za mališane u Sirotištu, kojima je namijenjen i sav prihod od prodaje slikovnica u Hrvatskoj i BiH!
Pozivamo Vas da podržite cijelu akciju, jer donacijom za slikovnicu, osim što pomažete Sirotištu, poklanjate i djelić afričkog svijeta djetetu kojem će slikovnica doći u ruke.
'Mali pobjednik' kratka je priča čiji je glavni lik osmogodišnji dječak koji stanuje u Sirotištu u Tanzaniji i vjerno opisuje svakodnevicu u svom skromnom, ali sretnom domu. Sigurni smo da Vas priča neće ostaviti ravnodušnima te da će obogatiti Vaše mališane za jedno iskustvo. Priča je to o zahvalnosti, skromnosti, prijateljstvu i dobroti iz koje mnogo mogu naučiti ne samo djeca, nego i odrasli!

Autorica predlaže donaciju od 40 kn, ali slikovnica nema fiksnu cijenu, za nju možete donirati koliko želite ili možete.
Ako se odlučite, samo nam se javite na mail na koju adresu želite da vam pošaljemo i napomenite ukoliko želite više komada.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Puno zdravlja prije svega, ljubavi i veselja u krugu najbližih želimo Vam za ove blagdane.

Kolajna ljubavi

www.kolajna-ljubavi.hr

Dobra djela su karike koje tvore lanac (kolajnu) ljubavi
--Majka Tereza