NOVI FUL KUL BUVLJAK U SUBOTU 06.11.2021. NA PLATOU ZAGREBAČKOG BOOGALOO CLUBA

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 06.11.2021. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba. Ful Kul Buvljak je jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, pa i šire, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju i piću i glazbi. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene, znaći držimo se „starih“ mjera, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou zagrebačkog Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock,…. hitova kao i kultnih ali manje poznatih pjesama.

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja, prošli puta “sold out”, a ovoga puta je bio “sold out” odmah po objavljivanju novog datuma tako da će ovoga puta biti otvorena još dva manja platoa, bočni plato, lijevo od ulaza po stepenicama koji gleda na samu ulicu kao i na sam doljni plato na samom ulazu na glavni plato! Također je i sama kvaliteta ponude na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni sami izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati, a i publika je fantastična, tako da vam je uz dobar shoping zagarantirano i zanimljivo druženje i zabava.

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 06.11.2021.. na Ful Kul Buvljaku.

Pored klasičnog buvljaka je na Ful Kul Buvljaku poseban prostor namjenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,... u odličnoj opuštenoj atmosferi je će ovo biti vjerojatno posljednji FulKul Buvljak pre zimsku pauzu jer mjere Stožera nalažu uvjet posjedovanja Covid propusnica za sajmove u zatvorenim prostorima, a što je organizacijski prezahtjevno za Ful Kul Buvljak kao što smo mišljenja da bi to odbilo velik dio posjetitelja, pa se tako nakon ovog Ful Kul Buvljaka vidimo sa prvim toplijim danima, tj. na proljeće..

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.
Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu.
Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti tj razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama. Ulaz je besplatan i slobodan i za cjepljene i za necjepljene!

Prijavu za izlaganje dobit će te e-mailom, a potrebni su slijedeći podaci:
- ime i prezime
- umjetničko ime ili naziv firme, grupe, dućana
- opis artikala koje želite prodavati/izlagati (poželjno par fotografija)
- da li donosite svoj stol ili trebate stol za izlaganje
- koliko stolova/štendera donosite, tj. koliko mjesta vam treba
Veličina jednog mjesta je 150 cm
Veličina naših stolova je 120 x 80 cm
U ponudi imamo i ogranićčen broj večih stolova dimenzija 200 x 100 cm koji su namijenjeni prodavačima
težih predmeta tj. gramofonskih ploča i slično.

Cijena kotizacije iznosi:
1 mjesto (150 cm) = 40 kn
1 mjesto sa stolom (120 x 80 cm) = 60 kn
1 mjesto sa velikim stolom (200 x 100 cm) = 80 kn (limitiran broj prvenstveno namijeni stolovi za teže predmete tj gramofonske ploče)
1 ograda (200 x 300 cm) za vješanje stvari = 20 kn (ograda ide na mjesto koje se plača 40 kn)
Dolazak izlagaća je sat vremena prije otvaranja buvljaka tj. u 09:00 sati. Kod dolaska molimo potražit tj voditeljicu za tersu tj voditelja za malu dvoranu koji će vas uputiti na vaše mjesto.
Detaljne upute ćete dobiti u e-mailu s potvrdom o sudjelovaju na buvljaku.


MOLIMO DA SHERATE EVENT NA SVOJE STRANICE NA FACEBOOKU I POZOVETE NA EVENT SVOJE PRIJATELJE, SHERATE SVOJE STVARI KOJE ĆETE PRODAVATI U EVENTU I GRUPI KAKO BI NA BUVLJAK DOŠLO ŠTO VIŠE LJUDI, A ŠTO JE SVIMA NAMA U CILJU.

Radujemo se vašem dolasku!
Vaš Ful Kul Buvljak tim

FUL KUL BUVLJAK FB GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam