VASTU - stanovanje u potpunom skladu s prirodnim, kozmičkim ili univerzalnim zakonim

Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na jedno jaaako zanimljivo i korisno predavanje. Pa zato dođite. Svaki stambeni i poslovni objekt jednako snažno i duboko utječe na sve koji u njemu žive i rade, kao što utječe i glazba, odnosno zvuk i frekvencije. Kada uzmemo u obzir da u tim prostorima obitavamo najveći dio dana (i noći), od izuzetno velike je važnosti da naši domovi zrače životno-podržavajućim energijama kako bi svaki aspekt našeg života bio maksimalno podržan Prirodnim zakonima koji stvaraju koherentno polje sklada, zdravlja, obilja, prosperiteta i uspjeha.

Na žalost, zbog "modernog" i "suvremenog" načina života koji je za posljedicu doveo do potpune otuđenosti od Sebe i Prirode, današnji čovjek ne uspijeva uvidjeti da iznimno velik broj svih disharmonija, disfunkcija, bolesti, siromaštva, neuspjeha, neskladnih odnosa, nemira, nezadovoljstva, itd. stvaraju upravo GRAĐEVINE u kojima živimo i radimo.
U konačnici, sve drevne piramide, kao najfascinantnije i najsnažnije energetske mašine - dio su Vastu znanosti i građene su u skladu s Vastu principima.

VASTU je stanovanje u potpunom skladu s prirodnim, kozmičkim ili univerzalnim zakonima. VASTU arhitektura je najstariji i najsistematičniji od svih arhitektonskih sustava. Vastu znanost (poznata i kao Sthapatya Veda) je drevna vedska nauka stara gotovo 15.000 godina koja je postavila detaljne smjernice za savršene nastambe koje ljudima na Zemlji omogućuju život u skladu, miru, materijalnom i duhovnom obilju, napretku i dobrom zdravlju.

Svaki princip Vastua ima čvrste znanstvene osnove. Posjedujući znanje o bezvremenskim Prirodnim Zakonima u vidu finijih materijalnih i duhovnih energija (koje u našoj zapadnoj kulturi općenito nisu poznate i iz tog razloga se neprestano povređuju), Vastu znanost omogućuje izgradnju građevina koristeći i usklađujući pozitivne energije i utjecaje prirode na konstruktivan način. Vastu znanost povezuje individualni život s kozmičkim životom, individualnu inteligenciju s kozmičkom inteligencijom. Vastu kuća je mikrokozmos u kojem su sadržane i harmonizirane sve sile i energije koje djeluju i u univerzumu (mikrokozmosu).

Vastu principi koriste se kod gradnje stambenih objekata, edukacijskih i državnih ustanova, javnih i poslovnih zgrada, religijskih objekata, bolnica i čitavih planskih naselja.

Principi Vastu znanosti primjenjuju se na dva načina:
1. Dizajniranje i gradnja potpuno novog Vastu objekta u savršenom skladu s Vastu principima
2. Korekcije i ispravke postojećih objekata s ciljem ublažavanja negativnih i poticanja pozitivnih energija u prostoru

Profesionalni i verificirani Vastu dizajner osposobljen je za dizajniranje novog objekta te za korekciju i ispravke postojećeg.

16.9.2016. U 20.30 SATI KUĆA ŽIVOTA, VLAŠKA 81A, ZAGREB

Profesionalni Vastu dizajner & savjetnik:
Daksh Krešimir Oreški
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

facebook stranica:
https://www.facebook.com/VASTU-harmonija-stanovanja-258310981041710/