Iluzije na duhovnom putu

Jastvo je greška, iluzija, san.
Otvori oči i probudi se.
Vidi stvari onakvima kakve jesu
i pronaći ćeš mir.
(Paul Carus, Buddhino evanđelje)

Tema razgovora, proizašla je iz našeg zajedničkog rada. Ako je opažajni svijet iluzija, kao što tvrde sva velika gnostička učenja, a naša iskustva “vrtnje u krugu” potvrđuju, je li moguće doživjeti duhovne uvide i kako – jedno je od pitanja na koja ćemo odgovor potražiti u sebi.
Međunarodna škola Zlatnog ružina križa, Lectorium Rosicrucianum s radošću Vas poziva na
ovakvo otkrivanje.

Pridružite nam se na

OTVORENIM GNOSTIČKIM RAZGOVORIMA
s okvirnom temom „Iluzije na duhovnom putu“

Događanje će se održati u srijedu, 29.studenog 2017. s početkom u 19:30 sati u prostorijama Centra Lectorium Rosicrucianum, Republike Austrije 9, Zagreb (dvorišna zgrada).

Prijave nisu potrebne, ulaz je slobodan i besplatan, a dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo ili prethodno znanje. Jedino što je potrebno jest otvoreno srce koje je zakucalo brže nakon što je pročitan ovaj oglas.

Učenje Lectorium Rosicrucianuma je opširno i nemoguće ga je sažeti u par rečenica. Radi se o gnozi, o unutarnjoj istini, o unutarnjem doživljavanju božanskoga u nama, o traženju odgovora na temeljna ljudska pitanja tko sam, kuda idem i koja je svrha moga života.

Gnostički razgovori su razgovori od srca k srcu. Moguće je da vaša nutrina zadrhti od prepoznavanja, a moguće je i da se ne dogodi ništa. Ne nudimo vam senzacionalna otkrića, ne obećavamo ništa, ali Vaš dolazak može biti početak velike avanture pronalaženja vlastite autentičnosti i bliženja univerzalnoj istini. Radi se o procesu kojem smo izloženi i mi koji vas dočekujemo.

Pratite nas na našoj Facebook stranici Lectorium Rosicrucianum Hrvatska.