KAKO lakše i brže OSTVARITI SVOJE ŽELJE I CILJEVE

4 koraka JEDNA tehnika –TM

Iz „Tajne'' smo naučili da su 4 koraka potrebna za uspjeh i napredak u životu:
1. Znati točno što želimo
2. Imati pozitivan stav
3. Poduzeti aktivnosti za ostvarenje cilljeva
4. Imati podršku Zakona privlačnosti

Na besplatnom javnom predavanju pojasnit ćemo i potkrijepiti znanstvenim istraživanjima kako jedna jedina tehnika samorazvoja –TM, automatski otključava i razvija za nas sva 4 koraka napretka i uspješnosti .
Slabost/nedostatnost/neusklađenost sa Zakonom privlačnosti uzrok je nedovoljne uspješnosti i nezadovoljstva životom.

Transcendentalna meditacija je lagana, prirodna i nenaporna tehnika za duboku relaksaciju koja kroz dodatni odmor i proširenje svjesnosti otključava naše skrivene unutrašnje snage i vrijednosti.
Više od 650 znanstvenih istraživanja potvrdilo je mnogostruke dobrobiti ove lagane i ugodne meditacije za razvoj mentalnih sposobnosti, veću jasnoću mišljenja, više energije, bolje zdravlje i skladnije međuljudske odnose.

Tehnika TM je JEDAN od najvažnijih odgovora na razna pitanja i probleme modernog čovjeka.
Mudri ljudi kažu: „Prvo nađi sebe kako bi znao što TI želiš.“ Dok nismo usklađeni sa svojim unutrašnjim bićem živimo kao list na vjetru i ne uspijevamo naći smisao ni pravo mjesto u životu. Dok se ne oslobodimo negativnog programiranja i kočnica NEMA napretka! S TM tehnikom dva puta dnevno doživimo SLOBODU od svega!

Bilo da smo poslovni muškarac/žena zatrpani radnim obvezama, student, majka-kućanica, penzioner, SVATKO ima dobrobiti od TM programa jer SVATKO TREBA: jasnije i kreativnije mišljenje, više mentalne i emotivne stabilnosti, više energije i bolje zdravlje! To su preduvjeti za uspjeh gdje god bili i što god radili.

Zlatko Pulek

Predavač je g. Zlatko Pulek,
iskusni instruktor TM tehnike s više od 20 g. Iskustva u podučavanju i transformacijski trener za poboljšanje SVIH aspekata života.
G. Pulek se školovao za Profesionalnog TM instruktora na MERU ( Maharishi European Research University) internacionalnom sveučilištu u Italiji i Švicarskoj. Usavršavao se u USA, Nizozemskoj i Njemačkoj. Certificirani je Ayurvedski instruktor i tehnički menadžer za Ayurvedske Wellness centre.Ovo interesantno i praktično predavanje održat će se 15.3.2018 u 18 sati

Lokacija:  Zeleni trg br. 2 -srednja ''Raketa'' neboder, Udruga za TM, ( ulaz je 3m desno od ulaza za stanare pa polukat desno)

ULAZ SLOBODAN – DOBRO DOŠLI – povedite i prijatelja/icu, zbog ograničenog broja sjedećih mjesta molimo obavezno najavite dolazak PREKO DONJE PRIJAVNICE ili sms-om na tel. 091 5045 369 ili na email: zpulek@inet.hr