Zašto život boli? - razgovori

Mnoge stvari u životu obeshrabre ljudsko biće… Opet i iznova se javljaju sumnje u samoga sebe, u život, u Božju dobrotu.
Život često izgleda nepodnošljiv. Zašto je tomu tako, što su bol i patnja i koja je njihova svrha?
Kad sve uzmemo u obzir, kako gledamo na naš život? Kao na sudbinu, kao na pokoru? Kao na priliku za promjenu, ili čak kao na poticaj za promjenu smjera na našem životnom putu?

Međunarodna škola Zlatnog ružina križa, Lectorium Rosicrucianum s radošću Vas poziva da pronađemo odgovore na ova pitanja. Pridružite nam se na

OTVORENIM GNOSTIČKIM RAZGOVORIMA
s okvirnom temom „Zašto život boli?“

Događanje će se održati u srijedu, 07.ožujka 2018. god. s početkom u 19:30 sati u prostorijama Centra Lectorium Rosicrucianum, Republike Austrije 9, Zagreb (dvorišna zgrada).

Prijave nisu potrebne, ulaz je slobodan i besplatan, a dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo ili prethodno znanje. Jedino što je potrebno jest otvoreno srce koje je zakucalo brže nakon što je pročitan ovaj oglas.

Učenje Lectorium Rosicrucianuma je opširno i nemoguće ga je sažeti u par rečenica. Radi se o gnozi, o unutarnjoj istini, o unutarnjem doživljavanju božanskoga u nama, o traženju odgovora na temeljna ljudska pitanja tko sam, kuda idem i koja je svrha moga života.

Gnostički razgovori su razgovori od srca k srcu. Moguće je da vaša nutrina zadrhti od prepoznavanja, a moguće je i da se ne dogodi ništa. Ne nudimo vam senzacionalna otkrića, ne obećavamo ništa, ali Vaš dolazak može biti početak velike avanture pronalaženja vlastite autentičnosti i bliženja univerzalnoj istini. Radi se o procesu kojem smo izloženi i mi koji vas dočekujemo.
Pratite nas na našoj Facebook stranici Lectorium Rosicrucianum Hrvatska.