Predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju u Zagrebu

Rekonektivno iscjeljivanje je visoko evolutivna forma energetske interakcije koja pozitivno utječe na naše zdravlje, balans i kvalitetu života. Pomaže nam da osvijestimo bezgraničnu slobodu našeg postojanja i utječe na buđenje naše svjesnosti o tome da smo božanska bića.

Uči nas da smo sposobni sami se iscijeliti i imati pozitivan učinak na druge oko nas. Frekvencije Rekonektivno iscjeljivanje su danas priznato od znanosti kao novi sveuključujući spektar energije, svijetlosti i informacije. Te vibrirajuće frekvencije utječu na sve naše energetske sisteme i u sebi uključuju benefite svih do sad poznatih energetskih tehnika, a opet može im se pristupiti bez kompliciranih procedura i rituala.

Ovo predavanje je uvodno predavanje koje će vam dati osnovne informacije o Rekonektivnom iscjeljivanju a obuhvatit će i praktični rad u kojemu ćete osjetiti konekciju za frekvencijama.

Predavanje se održava na adresi Rokova ulica 5 u neposrednoj blizini Britanskog trga u Zagrebu.

20. travnja 2018 od 18:00 do 19:30
Rokova ulica, Zagreb, Hrvatska
Cijena predavanja je HRK 90.

Kotizaciju za predavanje se plaća na žiro račun: IBAN: HR6224840083114603952, vlasnik računa Svemir Kovač uz naznaku PREDAVANJE O REKONEKTIVNOM ISCJELJIVANJU

Prijava je potrebna na svemir.kovac@gmail.com ili 0955884585

facebook mali