Prirodni način iscjeljivanja kose i vlasišta

Kratki sadržaj predavanja:
Ljudsko tijelo je savršeni biološki mehanizam koji funkcionira prema precizanom i suptilnom zakonu prirode, koji je nama vrlo često nevidljiv.
U petnaestoj godini života joj kulminiraju imunološke bolesti za koje medicina nema rješenje. To je bio motiv da se okrene prirodnom načinu života koji joj je pomogao da ozdravi od svih dijagnoza. Ljubav prema prirodnom načinu života je postala i ostala njena svakodnevica.

Voditeljica će vas na zanimljiv i praktičan način, korak po korak provesti do razumjevanja kako sami stvaramo stanje zdravlja ili stanje bolesti i kako poteškoću transformirati u vlastitu životnu pobjedu.

Dermatitis na vlasištu njezinog sina bio je sljedeći izazov s kojim se susrela. Kada razni medicinski pripravci nisu dali željeni rezultat, znanja samoozdravljenja, daljnje učenje i izrada biljnih pripravaka dovele su je do učinkovite recepture koja pomaže kod raznih oblika dermatitisa, psorijaze i opadanja kose.

kosa i vlasište 1Biljna formulacija šampona DURGA®SILVER za svoju učinkovitost i djelotvornost do sad je osvojila 7 nagrada na domaćim i inozemnim sajmovima inovacija.

Datum: 18.04.2018.
Vrijeme: 18.00 – 19.00
Mijesto: Mlinovi-Mjesni odbor, Jahorinska 5, Zagreb
Predavač: Danijela Hlanuda, inovatorica-poduzetnica, dobitnica dvije nagrade na svijetskom salonu inovacija Geneva 2016. godine.

Očekujemo Vas u prostorijama Mjesnog odbora Mlinovi!

Ulaz je besplatan.

Za informacije o predavanju ili o proizvodu možete nas kontaktirati na mail: durga@durga.hr ili nazovite na tel: 098/962 8435.