Besplatno predavanje "Korištenje kristala" - 29.06.2018.

Saznajte o iscjeljujućoj snazi kristala, kako djeluju uz znanstveno i ezoterijsko objašnjenje. Upoznajte karakteristike 15-tak vrsta kristala i saznajte kako uz njih probuditi i proširiti osobnu percepciju, čuti glas osobnih čakri i kako ih uravnotežiti. 

Pozivamo vas na besplatno predavanje o kristalima, kristaloterapiji i novom seminaru “Kristalno kraljevstvo” u petak 29.06.2018. s početkom u 19 sati u Centru Talej.

Predavanje će održati kristaloterapeutkinja iz Damanhura Wapiti Azalea.

Wapiti Azalea (Monika Žgalin) je istraživačica na području duhovnosti od 1986. a na području kristala od 1995. godine. Ušla je u duboku povezanost s Kristalnim Kraljevstvom i primilai izravno znanje o svojstvima kristala, sposobnostima iscjeljivanja i kako olakšati osobni rast za nju i mnoge druge koji pohađaju seminare o kristalima i koriste dobrobiti kristaloterapije. Godine 2004. preselila je iz Hrvatske u Damanhur u Italiji i postala građanin ove duhovne eko zajednice, kojoj je cilj buđenje i oslobađanje ljudske duše. U Damanhuru, Wapiti je posvetila dvanaest godina vođenju mnogih gostiju iz cijelog svijeta kroz različite damanhurske programe New life i Amine. Posljednje dvije godine putuje u mnoge zemlje Europe kao instruktor seminara Istraživanje prošlih života Damanhurskog Sveučilišta. Radi individualne tretmane kristalima, grupne seminare, meditacije i radionice. Osjeća se kao jedna od ambasadora Kristalnog Kraljevstva, kako bi ih predstavila Ljudskom Kraljevstvu.
Broj mjesta na predavanju je ograničen, a prijave su obavezne.

Možete se prijaviti putem maila na info@damanhur.hr ili na broj telefona 095/9016-883