Zagreb - Meditacija Heartfulness: veza sa samim sobom


Međunarodni dan joge jedan je od dana u godini, dok je briga za vaše zdravlje i dobrobit trajna. Radionica/predavanje meditacije Heartfulness može vam pomoći da otkrijete što možete učiniti za sebe i kako poboljšati kvalitetu življenja.

Indijski kulturni centar Zagreb
Ilica 43, u dvorištu
27. lipnja 2018. u 18.00 h
ulaz: slobodan

Meditacija Heartfulness jednostavna je metoda rađa joge, rada na sebi i pristupa životu. Ova tehnika meditacije pomaže nam da i u užurbanoj svakodnevnici zadržimo mir i sabranost.

Indijski kulturni centar poziva vas na radionicu / predstavljanje metode koju vodi prof. Jasna Zorić.

"Prakticiranje meditacije Heartfulness” – prema voditeljici radionice – “vrlo je učinkovito te za kratko vrijeme dovodi do osjećanja smirenosti, lakoće, radosti i povjerenja, do promjena koje se javljaju kada smo povezani sa svojom pravom prirodom.
Metoda se može prakticirati samostalno ili uz pomoć instruktora. Besplatna je, a jedino što se traži su otvorenost duha i radoznalost uma."

Srdačno ste pozvani!


Dr.sc. Jasna Zorić već dugi niz godina prakticira, a kao instruktor i poučava meditaciju Heartfulness. Ovu djelotvornu metodu meditacije na srce prenosi svim zainteresiranim tragateljima, a organizira i brojne radionice Heartfulnessa. U više je navrata boravila u Indiji te sudjelovala na brojnim međunarodnim seminarima Heartfulnessa. Umirovljeni je profesor francuskog i talijanskog jezika koje je poučavala na mnogim srednješkolskim i visokoškolskim ustanovama u zemlji i inozemstvu. Magistrirala je i doktorirala romansku lingvistiku na Sveučilištu u Zagrebu, te doktorirala talijansku književnost na Sveučilištu u Veneciji. Živi u Trstu s obitelji, a u slobodnom se vremenu bavi skladanjem.